Kecskeméti és kiskunfélegyházi kismamák!?
Figyelt kérdés
Véleményt szeretnék azoktól akik ügyeletesnél szültek. Milyen volt? Normálisan viselkedtek? Én félegyházi vagyok, eddig semmi bajom nem volt az ellátással, se azért most csak a babámról lesz szó... Előre is köszönöm a válaszokat!2013. nov. 18. 18:54
1/2 anonim 

válasza:

Nézd ez attól is függ,hogy ki az az ügyeletes, mennyien szülnek éppen aznap nála stb.
Az két ismerősöm pl. pont egy napon szült Kecskeméten. Az egyik délelőtt 9 körül, a másik éjjel. Aki reggel szült, állítólag vele tök normális volt az ügyeletes, többször is bement vajúdás alatt stb., azzal, aki éjjel szült, már kevésbé volt odafigyelő!
Én is Kecskeméten szültem, de fogadott dokinál!
2/2 anonim 

válasza:

Már több mint két éve szültem Kecskeméten. Sima szülésnek indult, de végül császár lett. Volt fogadott orvosom és szülésznőm is. Mégis úgy alakult, hogy túlhordás miatt be kellett feküdnöm, és az ügyeletes orvos ( ifj. Tankó András ), úgy gondolta, hogy megindítja, annak ellenére, hogy másnapra volt tervezve az indítás. A fogadott dokim nem volt aznap a kórházban, de telefonon tájékoztatták, és szóltak neki, amikor már értelme is volt. Velem nagyon nagyon kedves és figyelmes volt az ügyeletes orvos és szülésznő is. A fogadottak meg pláne. Nekem teljesen pozitív élmény volt az egész szülés, és kórházi bentlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!