Milyen okai lehetnek, ha egy baba nem akar leszállni, beékelődni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 15:40
1/7 anonim 

válasza:

Egyszerű. Nincs még közel a szülés ideje. :)
2/7 anonim 

válasza:

Nekem vajúdás közben szállt le a pocakom (jött lejjebb a baba). Így is 2 óra alatt megszültem. A doki előtte való nap az mondta, még bő egy hét, mert nincs lent a baba. Hát tévedett.
Szerintem nincs ennek konkrét oka, minden terhesség más, minden szülés más.
3/7 anonim 

válasza:

Első vagyok. Nekem a 38. héten már nagyon leszállt, feje is beékelődött, éreztem is, és a doki is mondta mikor vizsgált. Kérdeztem, ez mit jelent? Mondta, hogy közel a szülés. Igaza volt, egy hét múlva szültünk :)
4/7 anonim 

válasza:

Nekem szüléskor se volt lent,és ez a kiirt időpont elött egy héttel volt.
nem fordult ugy a feje hogy beékelődjön,igy nem is lett rendes szülés.
5/7 anonim 

válasza:

Téraránytalanság,nekem is ez volt 17 óra vajúdás után sem akart leszállni,pedig szépen tágultam ezért császár!Terhes vagy még?Mennyi idős terhes?
6/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy terhes vagyok:)
Az utolsó 5 napom van hátra...
2009. nov. 23. 15:55
7/7 anonim 

válasza:

Azért kérdeztem mert akár már szülhettél is volna.......:) előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!