Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mezőtúri szülészet milyen? Le...

Mezőtúri szülészet milyen? Le lehet járni? Babát a csecsemősökhöz be lehet tolni?

Figyelt kérdés
Az elsőt szolnokon szültem, a látogatókat mindig lekisértem, jó volt a levegő. Ott nem szóltak. Itt hogy müködik?
2013. nov. 16. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Én tavaly szültem ott. Le lehet menni, a babát leadhatod bármikor. Volt olyan szobatársam aki kihozta ugyan a babát, de mi figyeltünk rá, adtuk oda a cumit, anyuka egész nap lent volt a férjével, meg állandóan bagózni járt :(... Mikor mi meguntuk a pindur sírását visszavittük a csecsemősökhöz, na anyuka utána kapott fejmosást ...Egyébként rendesek a csecsemősök, bármi van szólj és segítenek. Na vizit az nem sokszor volt, max benézett a doki: Ugye jól van mindenki?!
2013. nov. 16. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! A cigi vagy a baba miatt szidtak meg? Szolnokon tojnak mindenre, mindenki azt csinál amit akar, volt aki 5 percenként bagózott. Érdekes volt. De az jó, ha valamennyire szabadon lehet mozogni.
2013. nov. 16. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Szidták
2013. nov. 16. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!