Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » István kórházhoz mely kerülete...

István kórházhoz mely kerületek tartoznak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első gyermekemet a Péterfyben szültem, most ismét babát várok, a másodikat semmiképp nem szeretném ott szülni.

Két lakcímem van, az állandó Pest megyei, a Margithoz tartozna, ami szintén kizárt, a másik meg ugye a VII. kerület, ami Péterfyt jelentene.

Sajnos nincs igazán lehetőségem magánorvosnál fizetni végig a terhesgondozást plusz a szülést is :( Viszont szeretnék átélni egy igazi szülést, nem "szülesztést", mint amit a fent említett kórházakban művelnek.

Bocsánat, ha kicsit kusza a kérdésem :) Tehát a lényeg: csak akkor szülhetek az Istvánban (vagy esetleg a Szent Imrében, Bajcsyban), ha "xy" kerületi lakcímem van, vagy beeshetek az utcáról is? :)

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

#Szent István Kórház #bababarát szülészet
2013. okt. 25. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos csak úgy nem eshetsz be az utcáról.Én 2 gyerkőcöt szültem ott(2008-ban,és 2012-ben,fogadott orvosom van,mivel a XVI. kerületben lakom,én sem tartozom oda).Megnéztem Neked kinek az ellátási területe: IX.,XIX.kerület,illetve Bp. vonzáskörzetéből pl.Szigetszentmiklós,Dunahraszti,Taksony,Délegyháza stb.,stb.(ami azon a környéken van).
2013. okt. 28. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Én sajna nem találtam a kórház honlapján semmit :(

2013. okt. 29. 09:05
 3/4 anonim válasza:

[link]

Ezen az oldalon fent van a kórhàzak ellàtàsi kötelezettsège.

2013. okt. 30. 18:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én csak a fordítottját találtam meg a neten (melyik település hová tartozik)!
2013. okt. 30. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!