Fogadott orvosnak szerintetek elég ennyit adni?
Figyelt kérdés
Vidéki kórház, osztályvezető főorvos.
A terhességem alatt végig hozzá jártam, le volt beszélve a császár a 38. hétre, de a babám korababa lett, sürgősségi császárral.
Az orvosom nagyon normális volt, és az életünket köszönhetjük neki.
Én 50.000 Ft-ot gondoltam neki adni a holnapi 6 hetes kontrollon.
2013. nov. 13. 21:08
11/11 anonim válasza:
Szerintem,ha ennyit tudsz adni,akkor ennyi és kész.Nem kevés ez se.Amúgy én azért haragszom erre a hálapénzes dologra, mert pl. a 2. babám ügyeletes dokinál született,mert a fogadott dokim épp szanatóriumban volt, (hozzá 3 hetente jártam 5000-ért)és akkoriban nagyon nem volt pénzünk,és rettentő rosszul éreztem magam, h nem tudok fizetni.Gondolkodtunk,h kérjünk-e kölcsön, de elvetettük az ötletet.És képzeljétek mikor az orvosom visszajött, mesélte az h az ügyeletes doki mondta, h nem voltam megelégedve vele.Pedig nem erről volt szó.Értem amit írtok, h fogadott doki és mindig rendelkezésre áll, de hát nálam mégse így volt.A hálapénz azoknak gáz, akik fizetnének szívük szerint, de ha nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!