Egész nap keményedik a hasam, vannak jóslók, méhszáj teljesen zárt, van esélyem, hogy ettől függetlenül beindul mostanában?
38. hétbe léptem, kedden elment a nyákdugó, szerdán a heti ctg-n megvizsgált a doki, szorosan zárt volt a méhszáj, meg a ctg is "sima" volt, a baba picike, azt mondta, még ne izguljak, az a két hét még ott van.
másnap szültem :)
ja, jóslók is ez időtájt kezdődtek, de elég ritkán volt, 2 vagy 3 nap 2-4 fájogatás lehetett össz-vissz...
amit éreztem az az volt, hogy szinte "ráfeszült" a méhem a babára - olyan volt, mintha a gyerek nem fért volna el, éreztem a kis gerincét, lábát, öklét, fejét a picinek, a magzatvíz is kiderült, kevesebb, mint kéne
szóval a méhszáj szerdán 10-kof teljesen zárt volt, csütörtökön 9-re bementünk a szülészetre (5-3 percesekkel) és már 3 ujjnyi volt.
nekem alig ereszkedett le a pocakom, pedig első terhességem.
38. hétre szültem én is és a legtöbb ismerősöm is... és most olvastam nemrég, hogy bizony a várandósság inkább 38 hét mint 40. szóval akármi lehet... :)
könnyű szülést kívánok, jó egészséget és jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!