Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek Békéscsabáró...

Mi a véleményetek Békéscsabáról, érdemes ott szülni?

Figyelt kérdés

áprilisba szülök és B.csabán szeretnék de nem tudom hogy ott milyenek az orvosok . Figyelnek a betegekre

Tapasztalatokat szeretnék halani , olvasni

2013. nov. 12. 07:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hú 4 es vagyok. Nekem ez a dokifogadás új még. nem tudom mikor szokás, illik, vagy mikor a legmegfelelőbb. ha esetleg megfogadom 30. héten nem lesz késő? ugyanis leghamarabb akkor megyek dokihoz. vagy nem hív be külön vizsgálatra a kötelezőn kivül terhesség alatt, ami pénzes lenne ott? mert én megmondom őszintén csak a szülést szeretném kifizetni. Volt aki azt mondja kérdezzem meg tőle mennyiért vállal egy szülést. Na de ha mégis csak úgy döntök hogy nem fogadom meg? Nekem égne a képem ha a későbbieken mennék hozzá pl.6 hetes kontrollra.
2013. nov. 15. 07:42
 12/17 anonim ***** válasza:

2es vagyok. Az a gond szerintem hogy az orvosnak valamejest meg kell ismernie ahhoz hogy a szülésnél os toppon legyen. Szerintem. Pont ezt beszéltem a védőnömmel aztmondta mindenképp 1szer 2szer el kell hozza menni hisz az ugy nem mukodik hogy telefonon felfogadod és két fajas közt bemutatkozol hogy csokolom én volnék... Ezért jo ha az ember a sajat dokijanal tud szülni akihez amugy is jart elejétől

Viszont a 30.hét szeri.te még nem késő. de utanna mar bem biztos hogy vallalják.

Ugy gondoltam a 28hetesre elmegyek a saját dokimhoz kifaggatom kit ajánl(ő mar nem vallal szülést ) és rá hovatkozva keresem fel akit mond. A védönő szerint igy jo lesz. Na majd meglatjuk. De nemtom hogy kell felfogadni egy orvost.Gondolom magánrendelésen.....

2013. nov. 15. 15:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja amugy teljesen természetesen veszik ha megkérdezik őket elvallaljak e és hogy mennyiért. Csak te érzedcikinek. Ne aggodj.

Amugy akiket én megkérdeztem kismamák vagy mar anyukak, a legtöbben 30-70ezer közti összeget adtak. A legtöbb orvos radbizza menyit adsz neki (azok nak alltalaban 40plusz minusz 10et adtak) a többi meg megmondja mennyiért vállalja. Annak meg annyit. Ha magánrendelésekre jarsz akk alltalaban kevesebbet kérnek. de nem tudom ezek nem csak megyei orvosok,hanem ugy nagy alltalaban statisztika....

2013. nov. 15. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát, terhességeim előtt oda jártam hozzá, első terhességemet ő llapította meg, azutám mentem másikhoz, mert ő helyben kijött, de ő megsértődött mert nem nál szültem (Mike Géza-Mezőtúr)

Most a második terhességemmel végig oda jártm eddig,mrmint gyomára, od is fogok már szülésig.

Sokan írták hogy fogadott dokinak sem kötelező pénzt adni...hát azt meg már pofátlanságnak tartom! szerintetek?

2013. nov. 17. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem az....

ha nem fogadja el akkor nem. de nemhiaba fogadott orvos...szerintem.2es

2013. nov. 17. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:
na, ki hogy van?
2014. ápr. 3. 13:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Jelentem negszületett a kislányunk. császárral.fogadott orvossal.igy utolag jo hogy felfogadtuk. továbbra sem szimpatikus Dr.Rona. Ha nem a sajátja vagy kérdezni se lehet töle. Rajta kivül majdnem mindenki rendes. A dr Toth A. Nem tudta miért küldte befeküdni a mellettem fekvő kismamát. Megkérdezte tőle maga mért van itt nem járt le az ideje. A kismama meg mondta mert a doktorur beutalt... Vicces helyzet volt.

Dr.Ombodi rendes föleg a saját pacienseivel.Dr Bauko is,Dr Orosz Is.Van egy nő...vagyismár többen..Na azokis rendesek.

A csecsemősök közt van jonéhány nagyon rendes.2-3 van aki magának valo. A védőnö az...pf...hagyjuk. A bábák nagyon rendesek. Én Mindegyiket csak ajánlani tudom. (kivéve egyet.Alacsony rövid dauerolt haju.na az kioszt bárkit bármiért.de most a nögyogyaszaton volt nem a szülészeten)Bár nekem nem sokat tudott segiteni.

Én 2hetet voltam majdnem bent.Tulhordás miatt. Ugyhogy kifigyeltem öket.

2014. ápr. 4. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!