Szülés közben nem érzitek nagyon kínosnak, ha bekakiltok?
"Számomra mondjuk ironikus komoly kapcsolatnak nevezni valamit, amiben egy ilyen alap emberi dolog, mint a széklet, undort kelt.."
Nem értemaz összefüggést: ha szeretek valakit,akkor nem kelthet undort a széklete? Onnantól virágillatúnak érzem és betelni se tudok vele?
Off: Mi lesz veled, ha a párodat idős korotokban mondjuk neked kell majd ágytálazni? Jézusom! Szerencse hogy az én párom nem ilyen...
Nyilván mire szülőszobára kerül egy pár, tisztában van az apuka is, hogy miket láthat/hallhat/érezhet. Ennek ellenére a legtöbb apuka bemegy a párjával, és hidd el hogy nem az a legfontosabb ott Neki hogy fújjj bekakált az asszony... Bár én nő vagyok, de ha férfi lennék és a párom a közös gyermekünknek adna életet és közben jönne az is aminek nem kéne, nem tartanám undorítónak, esetleg a párom miatt sajnálnám a dolgot, mert kellemetlen lehet neki. Egy értelmes ember, a párjára büszke hogy életet adott a közös gyermeküknek!
Még egy off:
a rókakoma egy centivel sem gusztusosabb a kakinál, azon mégsem rugózunk ennyit.
Én úgy tudom, hogy nem jött semmi. De annyira meg nem érdekelt a téma, hogy megkérdezzem. Örültem, hogy élek, hogy vége, és hogy mindenki egészséges.
Naponta látnak ilyet az orvosok, szülésznők a szülőszobán. Ne gondolja senki azt, hogy majd újdonságot tud mutatni :)
Hát én is ettől féltem a legjobban, hogy milyen ciki lessz majd. :) Észre sem vettem csak a doki mondta, hogy itt még letörölgetjük kicsit de akkor már nem érdekelt volt más dolgom is minthogy azon filózzak, hogy hoppá... :)
Nem kell ezen aggódni (bár igy utólag könnyű mondani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!