Mi volt az első szó/gondolat amit babátoknak mondtatok a szülest követő pillanatokban? Mikor először kezbefoghattátok?
Ez egy nagyon szép kérdés, nagyon szép válaszokkal! :)))
Az 1. oldal után végigsírtam, miközben a kicsi Fiam aktívan bugizott bennem. :)
28 hetes kismama
Amikor a feje kibújt, én önmagamon kívül voltam már a fájdalomtól és kiabáltam, hogy "Szedjék ki belőlem!"
Majd amikor kibújt és a mellemre tették, a férjem sírógörcsöt kapott én pedig elkezdtem kiabálni neki, hogy "Számold meg, ugye minden ujja megvan?" :-)
Utána is csak kérdeztem, hogy "Ugye egészséges? Ugye nincs semmi baja?" A doki meg nevetve mondta, hogy "Nézze csak meg hogy sír, még jó hogy egészséges!"
Utána megvizsgálta az orvos majd a férjem leült és a kezébe adták a kislányunkat amíg engem összevarrtak. Azt mesélte a férjem, a kislányunk kinyitotta a szemét és rámosolygott, akkor kezdett el csak igazán zokogni a férjem és elmondta a babánknak, hogy egész életében szeretni fogja és mindig számíthat rá.
Én pedig csak néztem őket, a szerelmeim, és egyre jobban sírtam.
Talán akkor volt az első tudatos mondatom, mikor újra a mellkasomra tették, azt hiszem az hogy "de gyönyörű!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!