És megnézegettem a pici ujjacskáit és a lábacskáit is, mindenét leleltároztam.:)
2013. nov. 9. 07:03
12/33 anonim válasza:
"Szia,én vagyok az anyukád"
2013. nov. 9. 07:29
13/33 anonim válasza:
Mindkettőnel kicsordult a konnyem! Az 1babam 42ora vajúdás után, csaszarral erkezett, nem lelegzett, nem élt! Kb 20perc múlva hozták hozzám, élt, és nézett rám! Amit mondtam csak annyi volt "Köszönöm, hogy velem maradtál"! Nagyon vártam! 2dik szintén császár sajnos! Neki az első mondatom, hogy Szia kicsi lány, mekkora hajad van!:-D Bután hangzik de annyi izé után amit belém nyomtak tényleg nem jött ki más a konnyeken meg ezen a mondazon kívül!
2013. nov. 9. 08:23
14/33 anonim válasza:
Én "sziáztam" a fiamnak 2 percen keresztül :) 20 órás vajúdás után örültem h élek, csak a szia csúszott ki a számon. Ja és ez a mondat: SOHA TÖBBET!!!!!! :D
2013. nov. 9. 09:25
15/33 anonim válasza:
"Hát szia!Óóó de szép vagy!
És milyen nagy! :D
Ugyanis előtte egy nappal voltam UH-on és ott nyugtattak,hogy ne ijedjek meg,hogy picike lesz,és hogy majd kint megnő,mert becslések szerint még a 3 kilót sem fogja elérni.
Hát ehhez képest másnap 3500 g és 55 cm-vel született meg.
Szép nagy baba volt. :)
2013. nov. 9. 14:37
16/33 anonim válasza:
Császárom volt, amikor odatartották a fejemhez, csak ennyit tudtam kinyögni : "Úristen, milyen icipici orrod van!"
Eléggé meg voltam illetődve és kicsit be is voltam kábulva, szóval csoda, hogy ennyit ki tudtam nyögni.:)
2013. nov. 9. 14:57
17/33 anonim válasza:
szemcseppet adtak neki ugye,és mikor oda adták pólyában azt mondtam "ne sírj"és letöröltem a "könnyét" :D vagyis a szemcseppet ami lefolyt a kis arcán :)
2013. nov. 9. 18:07
18/33 anonim válasza:
Császároztak és amikor az orvos odahozta csak néztük egymást...én azt mondtam, hogy szia én vagyok a mami, milyen gyönyörű vagy....és erre elmosolyodott. Soha nem felejtem el.
2013. nov. 9. 19:08
19/33 anonim válasza:
1. szó- gondolat:
1-nél: VÉGRE! Aztán jött a szia drágám de jó, hogy ittvagy.stb...
2-nál: juj de pici! (2600gramm volt csak)
3-nál: NIncs haja!! (és álmomban mindig úgy láttam, hogy hatalmas haja lesz. És egyébként volt is neki, csak szőke volt, és nem látszódott a magaztmáztól, meg vizes-nedves volt a feje. KÉsőbb megtörölték és megszáradt a kis haja, akkor látszódott, hogy nemkevés haja van, és hosszú is, csak éppen tök szöszi volt)
2013. nov. 9. 21:49
20/33 A kérdező kommentje:
Olyan megható amiket írtok! :) Folytassátok kérlek! 37 hkm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!