Akik az elmúlt hetekben/hónapokban a Bajcsyban szültek, lehet pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Bajcsyban fogok szülni, korábban másik kórházban szültem és elég eltérőek lehetnek a szokások. Kérdésem lenne, hogy pl. szülés előtt borotválnak-e, ha igen, akkor használnak-e hozzá krémet, mert olvastam olyan rémséget, hogy egyes kórházakban csak szárazon lekapják... Adnak-e a vajúdás alatt kórházi ruhát, vagy a sajátodban kell szülni? Apának adnak steril ruhát, vagy vinni kell? Papucsot nyilván viszünk. A babát megetetheted szülés után? Elviszik őt, vagy végig veled lehetett szülés után? Együtt vittek be titeket a kórterembe? Tartoznak a kórtermekhez külön mosdók, vagy ilyen folyosó végi közös van? A látogatók szabadon bejárnak a kórterembe, vagy ki kell menni hozzájuk? A másik kórházban, ahol szültem, nem jöhettek be a kórterembe és ez nagyon jó volt. Nem tudom, itt vajon hogy működik. Mennyire voltatok megelégedve az orvosokkal, nővérekkel? Köszönöm mindenkinek a választ:)2013. nov. 5. 10:42
1/3 anonim válasza:
1.Nem tudom,mert én megoldottam itthon a borotválást
2.Adnak a szüléshez hálóinget
3.Apának csak papucsot kell vinni,nem kell beöltöznie
4-5.Ha kéred megetetheted,elviszik fürödni,mérni,de utána visszaviszik hozzád
6.Igen bemehettek együtt a kórterembe,én mindkétszer kisétáltam a szülőszobáról a kórterembe,nem kelett kitolniuk.
7.Az elsőnél a folyósón volt a fürdő,ez 2 szobára jutott.Másodiknál nem a gyermekágyas részlegre kerültem,így nem tudom,h változott-e.A nőgyógyászati részen a szoba mellett volt a fürdő,ez is két szobára jutott.Igen,szabadon,jönnek-mennek a látogatók,nincs kiszabott látogatási idő.Igen,elégedett voltam mindenkivel.
2/3 anonim válasza:
elvileg borotválnak, de én is megoldottam itthon. nekem nem adtak kórházi hálóinget. mondták is, hogy elvileg adnak hálóinget és betétet is, de néha elfogy. én pont kifogtam a vasárnapot, arra elfogyott. szóval inkább legyen nálad. steril ruha nincs, de nem kell. a papucs nálunk elszakadt, kapott apa lábzsákot. mi együtt mentünk a kórterembe. utána elvitték az első éjszakára, plusz egyszer kivizsgálni és egyszer fürdetni. látogató szabadon járhat be, akkor küldik ki, ha valakit vizsgálnak vagy ilyesmi. külön mosdó a fizetős szobáknál van, illetve én a nőgyógyász részlegen voltam, ott 2 szobához volt egy fürdő. nekem saját orvosom volt, szóval arról nem tudok nyilatkozni. a csecsemős nővérek nagyon vegyesek. de semmi extra
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. nov. 6. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!