Van valaki aki a János kórházban fog szülni januárban?

Szia.Elmondanád mit tapasztaltál?Hogyan telt neked az a pár nap ott bent?
És hogy most hogy vagytok persze:)?
sziasztok!
Márciusba fogok a Jánosba szülni. Kérlek írjatok arról kell e babaruhát vinni,stb. Tervezett császárom lesz. Mire számítsak? Kinél szültetek?
Köszönöm!!!
Szia.Én januárban fogok,Sóvágó Lászlónál szülni.
Engem is érdekel,mit kell bevinni a picinek,meg hát nekünk.Jövő pénteken megyek a dokihoz,ha addig senki nem tud segíteni,majd megírom mit mondott ő.
Amúgy voltál már bent?Körül néztél?
Nálam nincs tervben a császár(eddig),szóval azzal nem tudok segíteni.

Sziasztok
A nővérem 2007 őszén szült a Jánosban, Pálmai Bálint volt a választott orvosa. Kisebb komplikáció ellenére is minden rendben zajlott.
Arról sajnos nem tudok semmit,hogy mit kell vinni illetve mit adnak bent a babának. Ő még pont azelőtt szült, hogy átadták volna a felújított részleget, viszont így is mindennel elégedett volt. Azt mondta,hogy nincs mire panaszkodnia, rendesek voltak..
Remélem valamennyire tudtam segíteni.
Sziasztok!
A dokitól annyit sikerült megtudnom,hogy a babák kapnak ruhát és bizonyos mennyiségű pelust is (hogy mennyit,azt nem tudta).Azt mondta,ha csak magamat viszem be a szülésre,az is elég lesz,meglesz mindene a babónak és nekem is.
Hát ennyi.Nem volt topon ebben a kérdésben,és rádásul még korainak tartotta.Szerinte ez még olyan messze van-/másfél,két hónap!/
Az első kórházi ctg-n amúgy kapunk egy listát amiben minden fel lesz sorolva.Csak én már összeakartam rakni,felkészülni rá.Teljesen lázban égek:)Már nagyon várom a picit.
Sok sikert mindenkinek,és kellemes babavárást!
Köszi!
Én is pont így vagyok vele: 25 hetes vagyok és szépen lassan én is gyűjtögetem azt, ami majd kell.
Jó, hogy ruhát adnak a babuskának (sok helyen ez nincs így).
Szép babavárást lányok!!!

Szia!
Én jan.3-ra vagyok kiírva. Nincs fogadott dokim, sima sztk-s rendelésre járok.
A szülőszobák egy ágyasak, szépen felújítottak, tiszták. Van kád, labda, hifi.
A kórtermek nem a legjobbak, van 6 ágyas, de van 2 ágyas alapítványi is.
Ezeket kell vinni: [link]
Ha itt a keresőbe beírod, hogy János Kórház nagyon sok találatot kiad, és nagyon hasznos infókat tudsz gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!