Ha a kiskönyvbe nincs belepecsételve, hogy melyik kórházban szülök, akkor a mentő a legközelebbi kórházba visz, vagy oda (is kérhető), ahol a terhesgondozást végző orvos van?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 17:48
1/7 anonim válasza:
Nem visz kérésre máshová, csak ha be van írva, vagy van róla papírod.
2/7 anonim válasza:
Legközelebbibe visz, mert nem kockáztat és nincs egyéni kívánságműsor. Az életével játszik, ha nem kerülsz megfelelő időben ellátóhelyre. Ha más helyre akarod, hogy vigyenek, irasd meg a dokival az utolsó oldalra, hogy az ő kérésére X helyre szállítsanak. Az én orvosom is ezt tette. Pecséttel, aláírással. És akkor oda visz a mentő, ahova a dokid kérte.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Minden terhesgondozás alkalmával mondom neki, hogy írja már be, de mire végzünk mindennel én is s ő is elfelejtjük! Persze, tudom, hogy nem kívánságműsor, csak gondoltam megkérdezem, hátha van ilyen opció is. Mindegy, ha nem kerül be a kiskönyvbe legközelebb, mert megint elfelejtjük, akkor be BKV-zom a kórházba.
2013. okt. 24. 18:12
4/7 anonim válasza:
Én nem is tudtam, hogy ezt be kell íratnom a kis könyvbe, hogy hova vigyen a mentő. Én sem ott szülök ahova tartozok. Pontosan, hova és mit kell beíratni? Bár mi vagy saját autóval vagy taxival megyünk be, de ha esetleg még is mentő kellene akkor ez is legyen elintézve.
5/7 anonim válasza:
Az én orvosom szó szerint annyit írt, hogy Tisztelt OMSZ! Szülés megindulása esetén kérem a kismamát X kórházba szállítani. Pecsét, aláírás.
7/7 anonim válasza:
Engem vetélés gyanújával vittek be anno (azt hitték,hogy a magzatvízfolyt el), és kértem, hogy abba a kórházba vigyenek,ahol a saját dokim van, és szó nélkül oda vittek, pedig az a kórház esett a legmesszebb, és vészhelyzet volt. Szerencsére szülni a férjem vitt. Inkább töltse ki a doki, az a biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!