2nap múlva 39hetes leszek, ma nem mozgott még a baba normális ez ilyenkor?
Figyelt kérdés
Már 3 napja csendben van,bár be be jelentkezett eddig,ma még nem érzetem igazán semmit,mondjuk én is vásárolgattam lehet ettől sem éreztem de nem tudom ilyenkor mi van..ha este sem érzem bemenjek a khba?szerdán töltöm a 39et2008. júl. 7. 13:19
1/3 anonim válasza:
Azt nem tudom,és nem is akarom írni Te hogy csináld,mert te érzed,és te tudod,nlálatok mi volt.Én úgy szoktam,mivel nekem folyamatosan mozgás van,nem is tudom alig alszik,ha több órát nem érzem,lefekszem hanyatt,és egy ből megmozdul,esetleg forgolódok kicsit,nekem ez bevállt.Ha nem mozogna egy fél napon át,és semmi jelzést sem adna,akkor én felhívnám a dokit,biztos ami biztos.Ha több órát pihensz,és közben sem jelentkezik,amikor elvileg mocorognak(mert unatkoznak,ha felébrednek),akkor azért nézesd meg magad,inkább legyen vaklárma.Vagy próbáld ki hogy hangosabb zenét hallgatsz.
2/3 A kérdező kommentje:
oké én is erre gondoltam,ha estig nem változik bemegyek a khba
2008. júl. 7. 15:29
3/3 anonim válasza:
Én is voltam így,hogy szinte egész nap nem éreztem a mozgást,már a végén,hiába piszkáltam a hasam,pedig arra be szokott indulni.Már nagyon megijdtem én is,és éjszaka bepótolt mindent,nem is tudtam aludni:)))Biztosan nappal aludt,éjjel meg fent volt:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!