Beengedik a páromat a szülésre ha meg van fázva?
ha nagyon beteg, ne menjen be (vírusos lázas veszélyes - lábról ledöntős nyavalyák)
... de egy megfázás miatt... ugyan már!
kérjen szájvédőt ott a kórházban akad egy pár darab... :)
amúgy a szülőszoba nem steril szoba, én ahol szültem, csúszkált a porcica a földön, ráadásul állandó klíma volt, jó hűvöset csinált, és véletlen úgy alakult, hogy a szülésznő és az orvos és a páromon kívül még 2 civil (anyósom és sógornőm) is bent volt...
ja és nem adtak senkire védőruhát, én is zokniban, saját hálóingben voltam a szülőágyon :)
nem műtét ez, hanem szülés. 4 nap múlva ha hazamész, otthon is beteg apu lesz, meg a kórházba is náthás apu látogat... emiatt ki ne hagyja életetek egyik legszebb élményét!
Köszönöm az eddigi válaszokat!Szerintem csak szimpla nátháról van szó,még hőemelkedése sincs...de azért reménykedek addigra elmúlik amire menni kell:)
Egyébként a budapesti MÁV kórház a választott kórház,esetleg személyes tapasztalat?(Mármint a témával kapcsolatosan)
A nátha pont, hogy vírusos megbetegedés (jóval ritkábban bakteriális)!!!! Olyan nincs simán, hogy megfázás, a hideg csak legyengíti az immunrendszert, ami által könnyebben elkapod a vírust.
Első pár napban akkor is fertőz, ha enyhe tüneteid vannak!
Komolyan mondom, hogy egy olyan újszülött közelébe akarod tudni a férjed, akinek lényegében NINCS IMMUNRENDSZERE?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!