Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beengedik a páromat a szülésre...

Beengedik a páromat a szülésre ha meg van fázva?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
A ti érdeketekben nem.
2013. okt. 22. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
A baba miatt nagyon nem kéne.
2013. okt. 22. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

ha nagyon beteg, ne menjen be (vírusos lázas veszélyes - lábról ledöntős nyavalyák)

... de egy megfázás miatt... ugyan már!

kérjen szájvédőt ott a kórházban akad egy pár darab... :)

amúgy a szülőszoba nem steril szoba, én ahol szültem, csúszkált a porcica a földön, ráadásul állandó klíma volt, jó hűvöset csinált, és véletlen úgy alakult, hogy a szülésznő és az orvos és a páromon kívül még 2 civil (anyósom és sógornőm) is bent volt...

ja és nem adtak senkire védőruhát, én is zokniban, saját hálóingben voltam a szülőágyon :)

nem műtét ez, hanem szülés. 4 nap múlva ha hazamész, otthon is beteg apu lesz, meg a kórházba is náthás apu látogat... emiatt ki ne hagyja életetek egyik legszebb élményét!

2013. okt. 22. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha csak náthás, nyugodtan bemehet. Nálunk egyébként is adtak ruhát, sapit és maszkot a férjemnek.
2013. okt. 22. 21:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!Szerintem csak szimpla nátháról van szó,még hőemelkedése sincs...de azért reménykedek addigra elmúlik amire menni kell:)

Egyébként a budapesti MÁV kórház a választott kórház,esetleg személyes tapasztalat?(Mármint a témával kapcsolatosan)

2013. okt. 22. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Azert durva, hogy ennyien nincsenek ilyesmivel tisztaban. A megfazast es a nathat is bakteriumok, virusok okozzak, tehat fertozo betegsegekrol van szo. Nincs olyan, hogy megfazas szo szerint. Es, ami egy embernek sima nathat okoz es a szervezete esetleg nem birkozik olyan szinten a bacikkal vagy virusokkal, hogy laza is legyen, az a baci eletveszelyes lehet egy ujszulott szamara. Es egy normalis korhazban senkit nem engednek be nathaval a szuloszobara.
2013. okt. 22. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:
27%

A nátha pont, hogy vírusos megbetegedés (jóval ritkábban bakteriális)!!!! Olyan nincs simán, hogy megfázás, a hideg csak legyengíti az immunrendszert, ami által könnyebben elkapod a vírust.

Első pár napban akkor is fertőz, ha enyhe tüneteid vannak!

Komolyan mondom, hogy egy olyan újszülött közelébe akarod tudni a férjed, akinek lényegében NINCS IMMUNRENDSZERE?????

2013. okt. 22. 23:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Remélem nem!
2013. okt. 25. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!