Ki szeretne szülni a napokban?
7-es vagyok!Aznap megszültem:)
Két óra alatt lett meg a baba,már 4 percesekkel mentünk be (addig meg palacsintát sütöttem,és még be akartam fejezni:D )
Jajjj Kedves 7-es szívből gratulálok!!! :) Első baba?
Kedves Kérdező és ugyancsak Kedves 1-es! Ne csüggedjetek!!! Egy héten belül már tuti ölelni fogjátok a kis csöppségeteket. :)
Írjatok kérlek, ha van valami! Nagyon izgulok Értetek! :))) (És egy kicsit irigyellek is Titeket, mert az olyan csodálatos és semmihez nem fogható érzés, amikor Rátok rakják a babátokat... :D)
10-es
Ismét 7-es vagyok.
Igen,első baba,úgyhogy azt hiszem örülhetek.
Egyébként,ha őszinte akarok lenni az egésszel kapcsolatban,nekem az utána való dolgok ezerszer rosszabbak,mint a szülés.
Még mindig nehézkesen járok,ülni persze nem tudok-de meg kell,hogy oldjam,hogy ülve szopiztassak,és ez elég agy fájdalommal jár.
És a legrosszabb,ami nekem jelentkezett utóhatásként,az az aranyér.
Iszonyat,mit szenvedek tőle,és félek is,hogy nem fog visszahúzódni.Így a nagyvécézéssel is meggyűlik a bajom,pedig terhességem alatt egyszer sem volt székrekedésem.
Úgyhogy fura,ugye a szüléskor jelentkező fájdalmaknál az volt a jó,hogy volt szünet,de "ott lent" azóta is fáj,és ezt így rosszabbnak tartom.
Nah, ez ismerős! Én is úgy voltam, hogy inkább a szülés, mint a "rendbetétel". :)
Hát szegény, tényleg jól kijött minden rajtad... ez az aranyér is. Nagyon rossz lehet! De krémekkel el lehet mulasztani, nem?
Amúgy az a hat hét jól ki van találva! Mire letelik, addigra már tényleg úgy érzed, mintha nem is szültél volna. És az pikk-pakk el fog telni, úgyhogy kitartás!!!!!!!!!!! :)
10-es
Jaj, Neked is gratulálok 4-es!!!!!! :D :D :D Szép nagy baba!!!!!!!!!!!!! Nem semmi!!! :)
Drukkolok Kedves 1-es és Kérdező. Már nagyon-nagyon kevés van hátra. Ezt már fél lábbal is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!