Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szeretne szülni a napokban?

Ki szeretne szülni a napokban?

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok,de már jöhetne.....
2013. okt. 21. 17:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok!!:):) Többieknél mi a helyzet? Nálam még mindig semmi... 1.-s vagyok.
2013. okt. 31. 11:17
 12/20 anonim ***** válasza:

7-es vagyok!Aznap megszültem:)

Két óra alatt lett meg a baba,már 4 percesekkel mentünk be (addig meg palacsintát sütöttem,és még be akartam fejezni:D )

2013. okt. 31. 12:10
 13/20 A kérdező kommentje:
Én még semmi......:(
2013. okt. 31. 22:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Jajjj Kedves 7-es szívből gratulálok!!! :) Első baba?

Kedves Kérdező és ugyancsak Kedves 1-es! Ne csüggedjetek!!! Egy héten belül már tuti ölelni fogjátok a kis csöppségeteket. :)

Írjatok kérlek, ha van valami! Nagyon izgulok Értetek! :))) (És egy kicsit irigyellek is Titeket, mert az olyan csodálatos és semmihez nem fogható érzés, amikor Rátok rakják a babátokat... :D)

10-es

2013. nov. 1. 07:19
 15/20 anonim ***** válasza:

Ismét 7-es vagyok.

Igen,első baba,úgyhogy azt hiszem örülhetek.

Egyébként,ha őszinte akarok lenni az egésszel kapcsolatban,nekem az utána való dolgok ezerszer rosszabbak,mint a szülés.

Még mindig nehézkesen járok,ülni persze nem tudok-de meg kell,hogy oldjam,hogy ülve szopiztassak,és ez elég agy fájdalommal jár.

És a legrosszabb,ami nekem jelentkezett utóhatásként,az az aranyér.

Iszonyat,mit szenvedek tőle,és félek is,hogy nem fog visszahúzódni.Így a nagyvécézéssel is meggyűlik a bajom,pedig terhességem alatt egyszer sem volt székrekedésem.

Úgyhogy fura,ugye a szüléskor jelentkező fájdalmaknál az volt a jó,hogy volt szünet,de "ott lent" azóta is fáj,és ezt így rosszabbnak tartom.

2013. nov. 1. 10:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Nah, ez ismerős! Én is úgy voltam, hogy inkább a szülés, mint a "rendbetétel". :)

Hát szegény, tényleg jól kijött minden rajtad... ez az aranyér is. Nagyon rossz lehet! De krémekkel el lehet mulasztani, nem?

Amúgy az a hat hét jól ki van találva! Mire letelik, addigra már tényleg úgy érzed, mintha nem is szültél volna. És az pikk-pakk el fog telni, úgyhogy kitartás!!!!!!!!!!! :)

10-es

2013. nov. 2. 10:42
 17/20 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Kislány lett 4kg 60cm :-):-) Hüvelyi szülésem volt. És igen hosszú de gyönyörű szülésem lett :-):-)
2013. nov. 3. 08:14
 18/20 anonim ***** válasza:
1.-s vagyok. Mindkettőtöknek szívből gratulálok! :) Annyira jó Nektek, hogy már a kezetekben tarthatjátok a csöppségeket! Nálam még mindig semmi.Szerdára vagyok kiírva...
2013. nov. 3. 09:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen :-) Nyugalom hamarosan neked is ott lesz a kis manód. Kitartás erre a pár napra !!!:-):-)
2013. nov. 3. 13:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Jaj, Neked is gratulálok 4-es!!!!!! :D :D :D Szép nagy baba!!!!!!!!!!!!! Nem semmi!!! :)

Drukkolok Kedves 1-es és Kérdező. Már nagyon-nagyon kevés van hátra. Ezt már fél lábbal is... :)

2013. nov. 4. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!