A keményedés is lazíthatja a méhszájat?
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 22:52
1/5 A kérdező kommentje:
39 hetes vagyok, és két órája 20 percenként keményedek. Jó lenne, ha picit segíteni tágulni, mert az előző terhességeimnél pont az volt a baj, hogy lassan tágultam.
2013. okt. 18. 22:55
2/5 anonim válasza:
A keményedésnek segítenie kell tágulni, csak sétálj rengeteget, ha bírsz, folyamatosan, és próbálj nagyon laza lenni keményedéskor, és ami nehezebb, később a fájásokkor is! Nem tudom máshogy fogalmazni, de add át magad a fájásoknak! Ha van labdád, az még segíthet, ha sokat ülsz rajta.
Hajrá! Drukkolokk! Könnyű, gyors szülést!! :)
3/5 anonim válasza:
a gyakori kemenyedestol meg ki is nyilhat, valaki csak kemenyedest erez, aztan jon is a tolofajas. De ez eleg ritka . Konnyu szulest :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igazából még nem szeretnék szülni, mert nem vagyunk kész a házfelújítással, csak örülnék, ha nem lenne olyan hosszú a vajúdás, mint eddig. Nagyon sokat vagyok talpon, ezzel nincs gond. :)
2013. okt. 18. 23:15
5/5 anonim válasza:
Igen a keményedés is lazithatja és kinyithatja a méhszájadat is,kitágulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!