Budapesten keresek nagyon jó, empatikus, kórházi háttérrel és magánrendeléssel rendelkező szülész-nőgyógyászt, kit javasoltok?
Budapest mellett lakom,nemrég derült ki,hogy babát várok.Éves vizsgálatokra mindig a munkahely által kifizetett szűrőhelyre mentem,előtte pedig vidéki voltam,szóval nem igazán ismerek senki.
Nagyon jó,empatikus orvost keresek,akik nem rutinból a császárt javasolja,elérhető telefonon,nincsen hozzá hosszú várólista,esetleges nehezebb helyzetben sem hagyja magára az ember lányát.
Magánrendeléssel rendelkező(magánkórházat is javasolhattok,még belefér a költségvetésbe ha valóban nagyon jó hely).
Mindegy hogy idős-fiatal,ffi vagy nő.
Csatlakoznék az első válaszolóhoz!
Dr. Nyéky Boldizsár, Róboert Károly Magánklinika.
Magánrendelésre a Váci utcai rendelőjébe jártam. Nagyon kedves, nyugodt, figyelmes orvos! A terhesség végén pedig már a kórházba is jártam (vérvétel, NST)
Minden nap bejárt hozzám, még szoptatási tanácsot is adott! :-)
A kórház nem olcsó, de megért minden pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!