Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten keresek nagyon jó,...

Budapesten keresek nagyon jó, empatikus, kórházi háttérrel és magánrendeléssel rendelkező szülész-nőgyógyászt, kit javasoltok?

Figyelt kérdés

Budapest mellett lakom,nemrég derült ki,hogy babát várok.Éves vizsgálatokra mindig a munkahely által kifizetett szűrőhelyre mentem,előtte pedig vidéki voltam,szóval nem igazán ismerek senki.

Nagyon jó,empatikus orvost keresek,akik nem rutinból a császárt javasolja,elérhető telefonon,nincsen hozzá hosszú várólista,esetleges nehezebb helyzetben sem hagyja magára az ember lányát.

Magánrendeléssel rendelkező(magánkórházat is javasolhattok,még belefér a költségvetésbe ha valóban nagyon jó hely).

Mindegy hogy idős-fiatal,ffi vagy nő.

2013. okt. 14. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az első válaszolóhoz!

Dr. Nyéky Boldizsár, Róboert Károly Magánklinika.

Magánrendelésre a Váci utcai rendelőjébe jártam. Nagyon kedves, nyugodt, figyelmes orvos! A terhesség végén pedig már a kórházba is jártam (vérvétel, NST)

Minden nap bejárt hozzám, még szoptatási tanácsot is adott! :-)

A kórház nem olcsó, de megért minden pénzt!

2013. okt. 17. 21:42
 12/12 anonim ***** válasza:
54%
Igen valóban annyiba kerül a Maternity-n a szülés,viszont maximális biztonságban van ott az ember és annyi segítséget kedvességet emberséget sehol sem tapasztaltam.nyilván meg is fizettem az árát,de én azt mondom,aki teheti és megengedheti maguknak ne hezitáljon mert szuper volt ott szülni
2013. okt. 18. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!