Mikor nem adnak már beöntést?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy melyik az a szülési fázis, amikor már biztos nem adnak beöntést.2009. nov. 10. 15:06
1/10 anonim 

válasza:

Kitolásnál már tuti nem.
De ezt így kicentizni nem lehet. Ha erőteljesen tiltakozol ellene, akkor nem fognak adni, bár nem tudom, miért idegenkedsz tőle, praktikusabb, mint a szüléssel kirámolni ami bent van.
3/10 anonim 

válasza:

Amikor én szültem a szobatársamnak aki a második babáját várta és bent feküdt már a kórházba elindultak a fájásai és csak addig mondogatták neki hogy aludjon(este volt) nincsen itt még semmi meg ráér ez még, hogy mire kapcsoltak 4 ujjnyira ki volt tágulva, így ő már nem kapott beöntést szalattak vele a szülőszobára, háromnegyed óra múlva megszült.
4/10 A kérdező kommentje:
Azt egy szóval sem írtam, hogy idegenkedek tőle...
második szülésem lesz, az elsőnél nem kaptam, amikor 3 ujjnyira voltam nyitva.
2009. nov. 10. 15:16
5/10 anonim 

válasza:

Én pont ma kérdeztem a szülésznőt és azt mondta,hogy ha már 3-4 ujjnyira nyitva leszek,nem kapok.De előtte mindenképpen.
6/10 anonim 

válasza:

én 3 ujjnyira voltam nyitva, de kérdezték, adjanak e. én mondtam, hogy köszi nem , mert mielőtt indultunk órákig a mosdóban ültem, felesleges lett volna :))
7/10 anonim 

válasza:

Nekem elfojt a magzatvizem és farfekvéses volt a babám, így császárom volt. A vajúdóban voltam kb. 4 órát előtte, de én nem kaptam beöntést.
8/10 anonim 

válasza:

sürgőségi császárom volt,ezért én sem kaptam,de az idegességtől tudtam wc-ni ezért a dokim megengedte,hogy elvégezzema dolgom.
9/10 anonim 

válasza:

Én mire beértem a kórházba már 7cm-re ki voltam tágulva, már nem volt rá idő, 45 perc mulva megszületett a kisfiam. De ha bababarát kórházban szülsz akkor nem adnak, csak ha kéred.
5hetes kisfiú anyukája
10/10 anonim 

válasza:

Én nem kaptam, mert olyan helyen szültem, ahol természetes szülés-pártiak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!