Még mindig adnak beöntést?
Figyelt kérdés
Szülés előtt van még beöntés?Mert hallottam nemrég olyat hogy talán már megszüntették és helyette valami kúp van.Nektek hogy volt?2010. okt. 7. 07:37
1/21 anonim 

válasza:

Nem volt rá idő...
nem kaptam.
a deoec-en -debreceni klinika- beöntés volt hogy mostanság mi van azt nem tudom de azt igen hogy nem kötelező.
2/21 anonim 

válasza:

Szia!
Pápán adnak az tuti /engem egyedül ez zavart a szülés előtt. Utána már nem érdekelt, volt nagyobb gondom is :D
3/21 anonim 

válasza:

Miskolcon is adnak.
Nekem a doki nem engedte, de adnak.
4/21 anonim 

válasza:

Van, ahol adnak, van ahol kúp van, máshol semmi. A kórházi rutintól függ. Annyi biztos, hogy Kalocsán és Kiskunhalason adnak. Én 4xszültem, ebből 3x kaptam, 1x már nem volt rá idő.... Tudod, akkor amikor kaptam, ez volt a legkisebb gondom... Viszont, amikor nem kaptam, számomra volt kellemetlen, hisz a babával együtt jött más is... Tudom, hogy a kórházi dolgozókat nem zavarja, viszont engem nagyon zavart....
5/21 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom én Budapesten fogok szülni de majd kiderül végülis nem az a lényeg(csak biztos kellemtlen).Köszönöm a válszokat
2010. okt. 7. 07:58
6/21 anonim 

válasza:

Kórházanként változik, kérdezz rá legközelebb. Balassagyarmaton se beöntés, se kúp se semi.
7/21 anonim 

válasza:

Nekem adtak beöntést tavaly júliusban, nem lehetett választani mindenkinek adnak és kész. Egyébként nekem nem volt semmi bajom vele, az egészben az volt a legkellemesebb. Nem tudom a kúp milyen lehet mert még nem próbáltam, de vagy erre vagy arra szerintem mindenképpen szükség van mert senki nem szeretne szülés alatt bekakilni. Én legalábbis biztosan kérni fogok a következőnél is ha addigra már lesz választási lehetőségem. Most nem volt, de még egyszer mondom abszolút nem zavart a dolog.
8/21 anonim 

válasza:

Én kaptam beöntést, azt hittem szörnyű dolog, de két fájás között ez volt a legkisebb gondom. Nem is érdekelt.
Azért is jó szerintem a beöntés, mert szülés után másnap nem kell kakilnod, ami lehet, megterhelő lenne, én legalábbis örültem, hogy nem kell nagyvécéznem. Elég volt a fájó gátseb.
9/21 anonim 

válasza:

Tőlem megkérdezték!(Pécsen szültem)Kértem, és szerintem is jó ha adnak, ahogy már előttem is írták, másnap nagy segítség, hogy nem kell "azzal" foglalkozni!:) És egyáltalán nem kellemetlen szerintem!
10/21 anonim 

válasza:

Én még most fogok szülni, de én megkérdeztem a szülésznőt, h-h szokás. Kecskeméten kúpot adnak, nincs beöntés, azt mondta.
Üdv.:34+1 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!