Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Még mindig adnak beöntést?

Még mindig adnak beöntést?

Figyelt kérdés
Szülés előtt van még beöntés?Mert hallottam nemrég olyat hogy talán már megszüntették és helyette valami kúp van.Nektek hogy volt?
2010. okt. 7. 07:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Székesfehérváron 5éve még beöntés volt, pár éve már kúpot adnak a vajúdó nőknek :)
2010. okt. 7. 10:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Bp, János kórházban idén februárban még biztosan adtak! És nem kérdezték, hogy kérek-e vagy sem. De szerintem abszolút kibírható! Nekem akkor volt először, de én sokkal rosszabbra számítottam.
2010. okt. 7. 10:44
 13/21 anonim ***** válasza:

Jánosban fogok szülni, ott adnak, de engem nem zavar. Inkább mint odatojjak a babám elé. Ha nem akarnának adni, akkor kérnék.

Elsőt Kútvölgyiben szültem, ott is adtak.

2010. okt. 7. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:

Előre is bocsi az OFF-ért!

09:12 Nyusszok!

Mikor szültél Pécsen? A klinikán?

Krisz

2010. okt. 7. 13:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia!Debrecen Klinika!3 hónapja volt programozott császárom és adtak!De nagyon sokan félnek tőle!Pedig egy nagy semmi az egész:)))!
2010. okt. 7. 13:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Bp, Barros utcai klinikán adnak!

Ne félj tőle, nekem kifejezetten megkönnyebbülés volt, nem feszült annyira a pocakom, semmi kellemetlen nem volt az egészben!

2010. okt. 7. 13:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Az elsőnél kaptam, nem is kérdezték. A másodikat mikor szültem, akkor meg rákérdeztem, azt mondták, hogy elavult stb. -->nem kaptam.

A tolófájást az ember székelési ingernek érzi. Hát én nem bírtam eldönteni, hogy most WCézni kell, vagy a gyerek jön. Gáz volt, hogy alig mertem kimenni WCre, mert mindig attól féltem, hogy a baba jön. Ekkor szóltam a szülésznőnek, hogy kérek beöntés, jöjjön ki, ami ki akar jönni. Utána lezuhanyoztam. Elmúlt az inger, még 3 órát vajúdtam (nyugiban).

A harmadiknál közöltem, hogy legyen bármilyen újféle trend, én kérek.

2010. okt. 7. 15:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Az István Kórházban akkor sem adnak, ha könyörögsz érte.
2010. okt. 7. 16:24
 19/21 Adri baba ***** válasza:
Vácon sem adnak!
2010. okt. 7. 16:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Én a pécsi klinikán szültem augusztus végén, és nem adtak.

Én megkérdeztem a szülésznőt (már a szülőágyon voltam), hogy akkor beöntés nem is lesz? Mert eléggé tartottam tőle. Azt mondta, hogy felesleges. mire én: És ha idekakilok az ágyra? Akkor úgy kikapom alólad a lepedőt, hogy észre sem veszed.

De nem volt semmi gond.

2010. okt. 7. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!