Még mindig adnak beöntést?

Jánosban fogok szülni, ott adnak, de engem nem zavar. Inkább mint odatojjak a babám elé. Ha nem akarnának adni, akkor kérnék.
Elsőt Kútvölgyiben szültem, ott is adtak.

Előre is bocsi az OFF-ért!
09:12 Nyusszok!
Mikor szültél Pécsen? A klinikán?
Krisz

Bp, Barros utcai klinikán adnak!
Ne félj tőle, nekem kifejezetten megkönnyebbülés volt, nem feszült annyira a pocakom, semmi kellemetlen nem volt az egészben!

Az elsőnél kaptam, nem is kérdezték. A másodikat mikor szültem, akkor meg rákérdeztem, azt mondták, hogy elavult stb. -->nem kaptam.
A tolófájást az ember székelési ingernek érzi. Hát én nem bírtam eldönteni, hogy most WCézni kell, vagy a gyerek jön. Gáz volt, hogy alig mertem kimenni WCre, mert mindig attól féltem, hogy a baba jön. Ekkor szóltam a szülésznőnek, hogy kérek beöntés, jöjjön ki, ami ki akar jönni. Utána lezuhanyoztam. Elmúlt az inger, még 3 órát vajúdtam (nyugiban).
A harmadiknál közöltem, hogy legyen bármilyen újféle trend, én kérek.

Én a pécsi klinikán szültem augusztus végén, és nem adtak.
Én megkérdeztem a szülésznőt (már a szülőágyon voltam), hogy akkor beöntés nem is lesz? Mert eléggé tartottam tőle. Azt mondta, hogy felesleges. mire én: És ha idekakilok az ágyra? Akkor úgy kikapom alólad a lepedőt, hogy észre sem veszed.
De nem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!