A Tömő utcai (átmeneti SOTE II ) gyerekágyas szobák mennyire felszereltek?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon kéne egy hűtő, mert önellátó leszek (tej- és glutén-érzékeny vagyok). 2-3 ágyasokban van, vagy csak az 1 ágyasban? Vagy sehol? Fürdőszobásak a szobák?2013. okt. 10. 17:47
1/3 anonim válasza:
Engem is érdekel minden ilyesmi, én is jövő hónapban szülök ott. Nekem IR-rel kell diétáznom.
A vajúdót és szülőszobát már láttam, ha az is érdekel. Ott egy fürdőszoba van (2 wc + 2 zuhany összvissz) a 4 szülőszobára + 3 db ha jól emlékszem négyágyas vajúdóra.
2/3 Julie S válasza:
Ha szólsz, akkor kapsz glutén- és laktózmentes ételt. Hűtő csak egy közös van egy emeleten. Nálunk eléggé tele volt.
Fürdőszoba szintén csak emeletenként van. Az ötödiken csak egy volt (2 wc + 2 zuhanyzó). Lett volna még wc, de az épp rossz volt, de gondolom ez csak ideiglenes állapot. A többi emeleten elvileg jobb a helyzet... én úgy hallottam. A szobánkban azért volt egy mosdó + tükör.
Hogy az egyágyas szobákban mi a helyzet, azt nem tudom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát nem lettem nyugodtabb! Hogy tud ennyi ember lefürdeni 2 zuhanyzóban?? Hűtő nélkül nem tudom, mit fogok csinálni!!
2013. okt. 22. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!