A volt MÁV kórházban milyen a szülészet? Mik a lehetőségek?
Köszönöm a válaszokat!
Arról még tudnátok írni, esetleg, hogy mit kell vinni a kismamának és a babának?
Tényleg igaz, hogy éjszakára is velünk lesz a baba?
Szia,
az első éjszaka beviheted a babádat a csecsemősökhöz,ha szeretnéd,hogy ki pihenhesd a szülést,ha nem akarod,akkor veled lehet.A következő napokban (össz.három napot voltunk bent) veled lesz a babád,kivéve,ha valami gond van (nem lesz),mi besárgultunk és ezért egy éjszakát kék fény alatt volt Babóka.Pelenkát és popsitörlőt kell vinni a babának (én pl. nem tudtam),de a ruhát ők adják.Vigyél rengeteg enni valót,meg betétet,meg sok hálóinget,mert az valahogy nagyon fogyott.A kaja nem rossz,bár a három nap alatt kétszer ugyanazt az ebédet kaptuk.Szerintem vigyél még mellszívót is,az hasznos lehet.
Utolsó válaszolónak:
Köszönöm szépen akkor még a mellszívót is bekészítem.
A szülőszobára kell külön vinni valamit?
Köszi a válaszaidat, akkor egy kicsit át kell rendeznem a kórházi pakkot. Az azért elég gáz, hogy a szüléshez nem adnak kórházi hálóinget. Nem túl jó dolog a vadiúj hálóinget összemaszatolni. Na de mind egy, ha ez van hát ez van.
Köszike mégegyszer. Már nagyon közel vagyok hozzá, úgy néz ki, hogy 2 hét és mehetek szülni. Nagyobb a baba 2 héttel és múlt héten 2 napig görcsöltem is, amire már kaptam gyógyit, hogy még 2 hetet bent maradjon a pici.
Van már 2 nagy lányom, egy 15 éves és egy 18 éves. Most kisfiút várunk, véletlen baba, de már most nagyon imádjuk.
Bence Máté lesz a neve.
Ja és még egyszer köszi a segítségedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!