SOTE II-n milyen alternatív szülési lehetőségek vannak? (ha vn ilyen) meg van gát védelem?
bocs, hogy nem kérdésre írok, de ez engem is érdekelne, mert már csak heteim vannak hátra, és itt fogok szülni én is.
gátmasszást érdemes a 34. héttől elkezdeni, nekem azt mondta a dokim.
Én a napokban fogok ott szülni. Láttam a szülőszobát, de alternatívaként csak 1 kék labda volt. A honlapjukon van bordásfal is, bár én azzal nem találkoztam.
Az ágyban szülésnél lehet kérni, hogy emeljék meg a támláját. Én majd viszek be külön kispárnát is.
Gátvédelem van, bár ez is magától a szülés menetétől is függ, meg a szülésznődtől.
Köszi csajok! én is a 34 hétben vagyok azért érdekelne.
engem inkább a gátvédelmes része érdekelt jobban.) én attól félek nagyon:) amúgy az miből áll? és mi az a gátmasszázs?
Szia!
Első vagyok. ez a gátmasszázs, én most vettem orbáncfű olajat, remélem tényleg jó lesz valamire.
megint én:)
Még annyi, hogy azt mondta egy szülész ismerősöm, hogy érdemes napi kávéskanálnyi lenmagot összetörni és megenni, mert akkor úgymond kicsusszan a baba. Én eszem, mert nem szeretnék gátmetszést.
Alternatív szülési lehetőség nincs,de valóban van labda.Ja és szülés közben hallgathatsz zenét,akár saját cd-t is vihetsz:))Én két gyermekemet szültem ott gátvédelemmel,szerintem ha van szülésznőd(nekem utoljára volt)akkor vele kell megbeszélni,ha nincs akkor a szülés előtt amikor beszélsz az ügyeletessel akkor mond el neki,hogy szeretnél gátvédelemmel szülni.
Amúgy ilyenkor a szülésznő valami olajjal kenegeti a gátadat a kitolási szakaszban,és oda kell figyelni,hogy mit mond hogyan nyomd vagy ne nyomd a tolófájásoknál.
Mivel ahhoz hogy gátvédelemmel szüljél és ne is nagyon repedjél,nagyon fontos,hogy a szülésznő utasításait kövesd!Nekem amikor jött a baba akkor nem nyomni kellett hanem nagyon aprókat "lihegni"mint a kiskutya.Elég vicces de hatásos,és ilyenkor szépen kicsúszik a baba.Olyan érzés mintha égne az ágyékod,de a gátmetszésnél minden jobb.az elsőt úgy szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!