Mennyi idos terhesen kezdjem osszerakni a korhazi motyorkat?
biztonság kedvéért a 36. hétre legyél kész a csomagoddal. elvileg elég kéne legyen a 37. héten elkészülni vele, de sose lehet tudni mi jön közbe. Én eléggé elhanyagoltam, mert elutaztunk, és csak a 37. hét után sikerült bevásárolni is mindent, így eléggé nyugtalan voltam amíg meglett a csaomag(jelenleg 40. hétben vagyok, még van 3 nap). Szerintem elég az is, ha beszerzed a szükséges dolgokat, s azt hamar össze lehet dobni szükség esetén, csak legyenek kéz alatt.
Boldog babavárást!
Én szép lassan kezdtem el összepakolni a dolgokat egy helyre, úgy a 34. héttől kezdve. Jó, ha van listád, az alapján sztem átláthatóbb. Véglegesen a táskába a 37. héten egy este raktam be a cuccokat, magam se tudom, miért pont akkor - illetve utólag igen: másnap elfolyt a magzatvíz, és megszületett a kislányom! :-)
Jó babázást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!