Feltennétek egy videót arrol hogy hogyan kell osszerakni egy gépet?
Figyelt kérdés
egy linket írjatok és magyar legyen mert angolul már láttam eleget.
kosz
2010. nov. 21. 15:29
1/5 anonim válasza:
Inkkább rakasd össze számítógép szerelővel mert a procit elég kényes dolog berakni !
2/5 A kérdező kommentje:
angolul néztem videokat és nekem ugy tunt hagy a procit a legkonyebb berakni az alapba.
lásd: http://www.youtube.com/watch?v=PF4fOoJ8Xtc&feature=related
2010. nov. 21. 20:26
3/5 anonim válasza:
én magamnak raktam össze az egész gépem :D
ha újonnan veszed a cuccokat kapsz hozzá user manualt és abba ábrázolva is van minden meg leírva is szal összelehet rakni :D a procit meg nagyon könnyű berakni, ha azt valaki nemtudja berakni az már elég gyp-s :D
4/5 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy lehetetlen de egy hiba aztán volt procid nincs procid ! Aki nem ért ehhez az ne nagyon próbálkozzon vele én azt mondom ! Én pl be tudom rakni mert számítógépszerelő vagyok ! De te tudod hogy képes vagy e rá ! Mert minden alaplapba máshogy kell berakni a procit ha esetleg van leírásod az alaplaphoz akkor kövesd azt !
5/5 anonim válasza:
ha van leírás hozzá akkor szerintem nemlehet elrontani.. csak ha valaki figyelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!