Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A budapesti korházak közül ti...

A budapesti korházak közül ti melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Melyikkel milyen tapasztalataitok vannak? Melyiknek a legcivilizáltabb a szülészete? Milyen az ott dolgozók? Pozitív és negatív tapasztalatok egyaránt érdekelnek. Köszönöm! :)
2013. okt. 2. 20:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Javítanám: kórház :) Fáradt vagyok már.
2013. okt. 2. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sote 1-es Női Klinikán szültem. Felszereltsége, szakembergárdája kiváló. Szülőszobája egyágyas, zuhannyal, wc-vel és ami nekem kellett: labdával :) Nem nagy, de a férjemmel és a szülésznővel meg a dokival pont elfértünk. Tiszta volt, biztonságban éreztem magam. Indított szülésem volt, simán zajlott minden. Azért azt hozzáteszem, hogy a doki és a szülésznő is fogadott volt.

A gyerekágyas osztály már zsúfoltabb, de 3 éjszakát ott is ki lehet bírni. Ha nem alternatív szülésben gondolkozol, hanem a biztonságra mész akkor merem ajánlani.

2013. okt. 3. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Dél-Pesti Jahn Ferenc kórház - magáról a kórházról nincs sok jó vélemény itt fent, viszont a szülészete, gyerekágyas osztálya nagyon jó, és hát az ott dolgozók, mind az orvosok, mind a szülésznők, csecsemősök kiváló szakemberek. Az első gyerekemet ott szültem, így van tapasztalatom, valamint most a 2. babám is ott fog születni, remélhetőleg 2 héten belül :)
2013. okt. 3. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Istvan korhazban szultem 6 hete. A szuloszoba korrekt, van alternativ is, a szuleszno, aki velem foglalkozott, normalis volt, meg poenkodni is lehetett vele.

A szobak tisztak, van sajat furdokucko. A noverek kozott volt kedves es flegma is, a csecsemosok nagy resze szuper volt! A kaja botranyos volt, bar en rutinosan serteshus-mentes kajat kertem, igy pl a mocsing-porkolt helyett rantott brokkolit kaptam, de jo volt, hogy anyu hozott enni :)

Szoval a korhaz 9/10p.

Viszont sok mulik a szobatarsakon. Mi ketten voltunk a 3agyasban, igy nagyon kenyelmes volt, es szerencsere nagyon normalis szobatarsat fogtam ki, igy nem volt gond.

2013. okt. 6. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!