Győri Kismamák! Mennyit illik adni császármetszés után? Hogy zajlik ez Győrben?
Figyelt kérdés
Írjátok meg légyszi,hogy ki csinálta,fogadott orvos volt-e,mennyit adtatok,előre megbeszéltétek-e,és hogy történik az egész!Köszönöm előre is!2009. nov. 6. 19:04
1/5 anonim válasza:
Nekem a véleményem az h.felesleges fizetni ezekért a dolgokért...aki esetleg meg nem teheti meg azt letojják nagy ívben....de szíved joga eldönteni...én inkább a gyermekemre költeném azt a pénzt és nem az orvos(ok)pénztárcáját tömném...
2/5 anonim válasza:
szia!
nekem fogadott orvosom volt, a nevét nem szeretném leírni, de én nagyon meg vagyok vele elégedve. A nagyobbik fiamnál más volt a dokim, őróla inkább nem írok semmit, mert az egy hentes...
én adtam, igaz nem sokat 30 ezer forintot.
Az hogy most hogy történik nem tudom, mert a nagyobbik fiam hat évvel ezelőtt, a kisebbik egy évvel ezelőtt született, mindkettő császárral, de öt év alatt sokminden változott. Nekem este 9kor volt a műtét, másnap 10kor felkeltem sétálgattam. Első éjszaka alatt a babát elvitték mert igazából ellátni még nem nagyon tudod.
Nekem nem programozott császár volt, de így alakult.
3/5 anonim válasza:
Nekem volt fogadott orvosom, de a szülés napjától ment épp konferenciára. Előzőleg megadta egy kollégája nevét, úgyhogy ő csinálta a császárt.15 ezret adtunk neki.
4/5 anonim válasza:
Nekem is fogadott orvosom volt, és menet közben lett császár. Nagyon meg voltam (vagyok) vele elégedve, de nevet én sem szeretnék írni, Mi 50,000 Ft-ot adtunk. Én varratszedéskor adtam neki oda. Ja, és nem beszéltünk meg előre semmit.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 10. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!