Deréktáji gerincferdülés okozott valakinek problémát a szülés alatt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 07:33
1/4 anonim válasza:
Scoliozisom van( [link] ).Nálam nem okozott különösebb gondot,még a terhesség alatt a hátam sem fájt.Pedig azt hittem a hasam majd ahogy nő ,úgy fog fájni,de nem szerencsére.4 óra alatt megszültem,ott sem okozott gondot.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó ezt olvasni. Remélem nekem sem lesz problémám vele. Nekem kettős görbületem van, fent lapocka környékén illetve a derekamnál. Én is azt hittem hogy jobban fog fájni, de érdekes fent a hátam egyáltalán nem fáj szerencsére, viszont a derekamról ez már nem mondható el :S és ráadásul nagyon picit látszik is a csípőmnél is, hogy nem teljesen egyforma a két oldalam. Ezért érdeklődöm, mert volt olyan weboldal ahol olyanokat írtak, hogy elakadhat a gyerek a szülőcsatornában. De gondolom, hogy ez akkor már súlyosabb deformálódásnál léphet fel.
Köszönöm a választ!
33+3 hkm
2013. szept. 25. 14:37
3/4 anonim válasza:
A ferdülés mellett az ágyéki csigolyámnál gerincsérvem is van. Azt mondták, hogy fekvés nélkül nem tudom majd kihordani a babát. Ehhez képest az elsőt is minden gond nélkül kihordatm és megszültem. Most a másodikat várom és még csak nem is fáj a hátam:)) Ja és az elsővel 22 kg-ot híztam, most a 28. héten járok és +11 kg van rajtam.
4/4 A kérdező kommentje:
Megnyugtató ilyeneket olvasni. Persze szomorú, hogy nektek is vannak ilyen problémáitok, de tudva, hogy minden rendben ment nyugodtabb vagyok és nem izgulok annyira, nem félek hogy valami baj lehet. :) Köszönöm a tapasztalatokat! Boldog Babavárást a másodikhoz! :)
2013. szept. 26. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!