Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hanyadik héten, hány órakkor...

Hanyadik héten, hány órakkor és hol folyt el a magzatvized?

Figyelt kérdés
Kisfiad vagy lányod született? Milyen elöjelei voltak még a közelgö szülésnek? A viz elfolyása utàn mennyi idö múlva lettek fájásaid? És mennyi idö múlva tarthattad a kezedben a picit? ( bocsi nincs hosszú ö-m)
2013. szept. 15. 07:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

40+4

Éjjel 1-kor.

Otthon,aludtam.

Kislányom született.

Az égvilágon semmi :)

3 óra múlva.

12 óra múlva,császár lett.

2013. szept. 15. 07:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Elsö lányomnál 40+10 napon behívtak szülés inditásra, és a ctg-n éreztem elöször, hogy óriási fájások jönnek, majd mikor bekötötték volna az infuziót elfolyt a magzatvíz, így nem indították meg. 4 óra múlva ott volt a baba.

Másodiknál egy nappal a kiirt idöpont elött este anyukámmal ültünk, hogy ma sem szülünk. 11-kor lefeküdtem, majd kb 5 perc után egy nagy durranás. Tudtam hogy a magzatburok, kiugrottam az ágyból és a folytam mindenfele. Egyetlen fájásom sem volt elötte, még keményedés sem. Majd enyhe fájások, egyre intenz´viebben. Mikor az autóban ültünk már 3 perceseim voltak. 3 óra múlva meg volt a bébi.

2013. szept. 15. 07:56
 3/13 anonim ***** válasza:
nekem este 9 után lettek fájásaim.magzatvizem a kórházban ment el beöntés közben.hajnali 1 re meg lett a kislànyom:)
2013. szept. 15. 07:58
 4/13 anonim ***** válasza:

Csak a harmadik gyerekkel folyt el (az első kettő fájásokkal indult és burkot kellett repeszteni kitolás előtt), 41+6-on voltam harmadikkal, bent a kórházban, kb. egy hónapja rendszeresen sok jóslóm volt, (39. héten a legtöbb, akkor fordult át farosból fejvégűbe).

Két 10 perces fájásom volt (közben még vissza is aludtam, már 5 napja kórházban feküdtem túlhordás miatt), a harmadiknál arra ébredtem, hogy robban a burok és úszik az ágyam. Ehhez képest egy óra 20 perc múlva kint volt a baba. A víz elfolyása után kicsit alábbhagytak a fájások, (behívtam a férjemet meg a szülésznőmet telefonon), lezuhanyoztam, átvánszorogtam a szülőszobára, addigra már 3-4 percesek voltak a fájások, majd olyan 2 percesek, mire beért a saját szülésznőm, meg a férjem, már csak 20 perc volt hátra, gyakorlatilag bementem a szülőszobára, még ráültem egy labdára (az előző szülésemnél sokat vajúdtam azon és jól esett), de éreztem hogy jön a kitolás és jött is. :)

Ő a 3. kislányom (4 kilósan született, legkönnyebb villámszülés volt)

2013. szept. 15. 08:11
 5/13 anonim ***** válasza:

1: repesztettek ugyhogy hajnal 2 órakor folyt el.2:26 kor született. 39+4.

2:repesztettek ugyhogy 11 órakor folyt el.11:15 kor született. 39+2

3:repesztettek ugyhogy éjjel 12:50 kor folyt el. Éjjel 1:05 kor született. 40+2

Az első kettő fiú, + egy lány.

2013. szept. 15. 08:31
 6/13 anonim ***** válasza:

36 hetesen indult meg a szülésem

Görcsökkel mentem be mert nem éreztem jól magam.

Elkezdtem nyílni nem folyt el a vizem. Jött a doki h baj van a szívhanggal így azonnal toltak császárra. Fél órán belül megszületett a kislányom. Rátekeredett a köldökzsinór a nyakára az volt a gond. De amúgy egész hamar elkezdtem tágulni szerintem nem sokáig tartott volna sima szüléssel sem. Mert Fél óra alatt 3 ujjnyira nyitva voltam úgy h észre se vettem szinte semmit. Csak h kicsit görcsölget a hasam. Igaz nem teljesen olyan a sztorim amit vártál gondoltam azért megosztom veled :)

2013. szept. 15. 08:59
 7/13 Gyönyörűséges ***** válasza:

40+3.napon

17:00-kor

Az utcan, autobol kiszallva :)

Masnap 13:45-re lett baba, fajas nem volt,reggel 7-kor kaptam oxytocint.

Aznap kemenyedtem.du.an 1-3 ora kornyeken, talan ez volt a jel

Kislanyom szuletett :)

2013. szept. 15. 09:34
 8/13 anonim ***** válasza:

40+3 héten

hajnali fél 6kor, pisilni indultam, de ahogy felálltam elöntött bokáig.

Ahogy elfolyt a magzatvíz, onnantól kezdve szépen rendszereződtek a fájások.

Kisfiam lett :)

2013. szept. 15. 10:34
 9/13 anonim ***** válasza:
36+5 nap - hajnali 1kor - kisfiam lett - josloim voltak elotte valo nap - kb 1 ora mulva kezdodtek a fajasok - 7,5 o mulva megszuletett
2013. szept. 15. 10:53
 10/13 anonim ***** válasza:
37+6, reggel fél hétkor, otthon az ágyban. Kislányunk született. Nem voltak előjelei a szülésnek. Nekem fájás közben folyt el a víz (a fájások már fél5kor kezdődtek). 10:23-ra született meg a kislányunk :)
2013. szept. 15. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!