Nem akarok vissza menni dolgozni. Megoldható?
Nos utánna érdeklődtem valóban vissza lehet jönni gyesre!
De viszon nem támogatták a MÁK-nál ezt az ötletet,gondolom ahogy kivettem a nő szavaiból plusz munka nekik.
Azzal érveltek,hogy úgy is mindjárt február és betölti a gyerekem a 3-évet,akkor meg mindenképp dolgoznom kell.
Lényegébe lebeszétek róla,de szerintem én azért megkockáztatom!
Biztos akad aki lepontoz, de Neked leírom az én véleményem.
Ha anyukád odaadja úgyis a gyest, maradjon így minden. Te mondjál fel, kapsz munkanélkülit. Azt írod, a férjed jól fizető munkát talált. Tehát meg tudtok így élni, legalábbis egy ideig. A kislányod 3 éves korától úgyis oviba megy.
De! Én értem és tudom, hogy a kislányt ez iszonyúan megviselte, hogy egy hétig nem látta anyát és apát! És ez megismétlődött újra és újra. Amíg nem megy oviba, legyen most ő a legfontosabb, legyél vele amennyit csak tudsz, szeretgesd, játszatok sokat együtt. Ne tedd ki mégegyszer ennek. Ezeket az éveket nem adja vissza senki, és egész életre szóló kapcsolatotokat alapozod most meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!