Szülés után tudom majd hordani a régi ruháimat?
Figyelt kérdés
Nem hiúságból kérdezem, csak az évek során lett egy kialakult ruhatáram, amit nagyon szeretek, és ami a legkisebb méretekből áll.2013. szept. 11. 11:26
11/15 anonim válasza:
Én 25 kg-ot híztam a terhességem alatt, és sajnos sokáig nem jöttek rám a ruháim, csak a melegítők, és a cicanadrágok, a farmerjaimat majd csak fél év elteltével tudtam hordani (végül is rám jött, csak nem tudtam begombolni őket, vagy ha igen, akkor iszonyú kényelmetlen volt). A régi cipőkből viszont egyet sem tudok hordani, 1 számot nőtt a lábam. Mindenből újat kellett vennem.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát erre aztán nem gondoltam hogy a lábam is nőhet, az ilyen szűkebb csípő naciktól pedig már lélekben elbúcsúztam:))) :) bár nem bánnám, ha olyan szerencsés lennék hogy még azokat is tudnám hordani.
2013. szept. 11. 13:14
13/15 anonim válasza:
17kg híztam terhesség alatt, a 2hetes ellenőrzésre régi farmeromban vittem vissza a fiamat.minden ruhám jó rám, a strandon nem akarták elhinni h a kifiú aki velem van az én fiam.6hónapja szültem:-)
14/15 anonim válasza:
Rám is jó minden holmim:( Nem maradt rajtam semmi:((( Minden nadrágom szó szerint leesik rólam:( Boltban meg alig találok valamit ami jó,az meg rövid?:(
15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó olvasni, hogy mennyien tudtok jó tapasztalatokat írni. :)
2013. szept. 11. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!