Szülés után tudom majd hordani a régi ruháimat?
attól is függ mennyit híztál terhesség alatt
2013. szept. 11. 11:28
Ugye nem gondolod komolyan, hogy erre így bárki tud neked válaszolni?
2013. szept. 11. 11:29
3/15 A kérdező kommentje:
Hát inkább egyéni tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Még csak félidős vagyok nem híztam sokat de pocakom már van.
Persze, hogy hordhatod - börzékre, hogy eladogasd, és a gyereknek vegyél az árából kismotort, meg rugdalózót.
De komolyan: passz. Alkat és elhatározás kérdése. Azért nagy általánosságban az a jellemző, hogy nem megy vissza az eredetire a ruhaméret.
2013. szept. 11. 11:35
Én azt hordom.9 kilót szedtem fel a terhesség alatt.
Szülés után 2 hónappal,már a régi ruháimat hordtam.Jelenleg is azt hordom.8 hónapja szültem.
2013. szept. 11. 11:44
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:D én is erre gondoltam, most már a gyerek az első, ezért lenne szerencsés ha inkább neki vehetnék meg mindent. Saját ruhára lehetőség szerint nem szeretnék költeni, így is minden göncöm leértékelt:)
Én az első két terhességemnél szülés után 4-5 hónappal a régi ruháimat hordtam. A harmadik után már esélyem sincs felvenni a terhesség előttieket- valahogy most vált "asszonyossá" a testem. (Azt hiszem, az agyam is, mert a stílusom is megváltozott a harmadik gyerkőc után- már nem tetszenek a régi ruháim. :) )
2013. szept. 11. 11:50
Ha kilóban ugyanannyi is leszel, mint szülés előtt, arányaidban nem biztos. Pl. lehet, h nagyon kiszélesedik a csípőd, így a régi nadrágok nem biztos, h rádmennek, vagy nem biztos, h tetszeni fognak magadon. Lehet, nem lesz előnyös már az a fazon.
2013. szept. 11. 12:00
Én rögtön tudtam hordani a ruháimat, sőt, volt olyan több is, amibe híznom kellett. Én eléggé "összementem" a szülés után. Nem is híztam sokat terhesség alatt, és végül kevesebb kg-val jöttem haza, mint a terhesség előtt voltam. De szerintem ez a ritkább eset.
2013. szept. 11. 12:36
Egyéni tapasztalat: 2 hónapja szültem, nagyjából jó rám minden ruhám, kivéve a csípőben szűkebb nadrágok, azoknak örökre búcsú :)
Tényleg alkat függő, a csípőszélesedés gondolom általában megtörténik, hisz a babának csak ki kell jönnie valahol. :)
De pl én végigzabáltam a terhességet és még aggódtam is, hogy nem hízok eleget. Mások meg végig vigyáznak a súlyukra és soha nem lesz már olyan alakjuk, mint előtte.
2013. szept. 11. 12:37
Kapcsolódó kérdések: