Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után tudom majd hordani...

Szülés után tudom majd hordani a régi ruháimat?

Figyelt kérdés
Nem hiúságból kérdezem, csak az évek során lett egy kialakult ruhatáram, amit nagyon szeretek, és ami a legkisebb méretekből áll.

2013. szept. 11. 11:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
attól is függ mennyit híztál terhesség alatt
2013. szept. 11. 11:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem gondolod komolyan, hogy erre így bárki tud neked válaszolni?
2013. szept. 11. 11:29
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát inkább egyéni tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Még csak félidős vagyok nem híztam sokat de pocakom már van.
2013. szept. 11. 11:32
 4/15 anonim ***** válasza:

Persze, hogy hordhatod - börzékre, hogy eladogasd, és a gyereknek vegyél az árából kismotort, meg rugdalózót.

De komolyan: passz. Alkat és elhatározás kérdése. Azért nagy általánosságban az a jellemző, hogy nem megy vissza az eredetire a ruhaméret.

2013. szept. 11. 11:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hordom.9 kilót szedtem fel a terhesség alatt.

Szülés után 2 hónappal,már a régi ruháimat hordtam.Jelenleg is azt hordom.8 hónapja szültem.

2013. szept. 11. 11:44
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:D én is erre gondoltam, most már a gyerek az első, ezért lenne szerencsés ha inkább neki vehetnék meg mindent. Saját ruhára lehetőség szerint nem szeretnék költeni, így is minden göncöm leértékelt:)
2013. szept. 11. 11:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Én az első két terhességemnél szülés után 4-5 hónappal a régi ruháimat hordtam. A harmadik után már esélyem sincs felvenni a terhesség előttieket- valahogy most vált "asszonyossá" a testem. (Azt hiszem, az agyam is, mert a stílusom is megváltozott a harmadik gyerkőc után- már nem tetszenek a régi ruháim. :) )
2013. szept. 11. 11:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha kilóban ugyanannyi is leszel, mint szülés előtt, arányaidban nem biztos. Pl. lehet, h nagyon kiszélesedik a csípőd, így a régi nadrágok nem biztos, h rádmennek, vagy nem biztos, h tetszeni fognak magadon. Lehet, nem lesz előnyös már az a fazon.
2013. szept. 11. 12:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Én rögtön tudtam hordani a ruháimat, sőt, volt olyan több is, amibe híznom kellett. Én eléggé "összementem" a szülés után. Nem is híztam sokat terhesség alatt, és végül kevesebb kg-val jöttem haza, mint a terhesség előtt voltam. De szerintem ez a ritkább eset.
2013. szept. 11. 12:36
 10/15 anonim ***** válasza:

Egyéni tapasztalat: 2 hónapja szültem, nagyjából jó rám minden ruhám, kivéve a csípőben szűkebb nadrágok, azoknak örökre búcsú :)

Tényleg alkat függő, a csípőszélesedés gondolom általában megtörténik, hisz a babának csak ki kell jönnie valahol. :)

De pl én végigzabáltam a terhességet és még aggódtam is, hogy nem hízok eleget. Mások meg végig vigyáznak a súlyukra és soha nem lesz már olyan alakjuk, mint előtte.

2013. szept. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!