Kecskemét vagy Szentes?
De furcsa :D
Én Szentesen születtem, elköltöztem Kecskemétre és sokat filóztam én is, hogy hol szüljek :D
Szentesről, és azon kívül Szendrei doktorról nagyon sok jót hallottam. Mikor még én szültem működött a félegyházi szülészet, nála született a kisfiam ügyeletben. Azóta van Szentesen. Azóta "követem"
Megértem már pár nőgyógyászt, de nála normálisabb lelkiismeretes orvost én még nem láttam.
Én Kecskeméten szültem, igaz sürgősségi császárral, fogadott dokinál!
Megmondom őszintén, rengeteg rémhírt hallottam előtte a kórházról, de mivel a doki, akihez már terhesség előtt is jártam, ott vállalt szülést, úgy döntöttem,hogy ott szülök!
Nekem kellemes csalódás volt! Nyilván a szülésem, nem úgy alakult, ahogy akartuk, de szerencsére nem lett baj.
Az osztályon a nővérkék nagyon rendesek voltak! Egy panaszom nem lehet rájuk, pedig nem szeretem annyira a magyar egészségügyet! :)
A takarítónővel a mosdóban két óránként biztos összefutottam, a szobában is legalább egy nap kétszer tuti felmostak! Még a kaja is egész jó volt!
Sajnos a babám átkerült egy fertőzés miatt a koraszülöttre, de ha úgy nézzük, még szerencsém is volt, hogy Kecskeméten szültem, mert ugye Szentesen nincs koraszülött osztály, tehát vagy Szegedre vagy Kecskemétre vitték volna a babát!
A koraszülöttes nővérkék már nem voltak annyira kedvesek, de ez meg érthető, mert azért ott vannak nagyon pici, beteg babák is, akik sokkal több odafigyelést igényelnek, a nővérkék meg kevesen vannak!
A szentesi kórházról nem nagyon tudok nyilatkozni, pusztán annyit, hogy rám két hónappal ott szült a barátnőm. Mentem meglátogatni, és hát akkor én nem értettem,hogy miért is annyival jobb Szentes mint Kecskemét. Igaz, két ágyas szobában volt, de pl. a pelenkázót betették a kb. 25 éves, mindenhol eresztős ablak alá. Ahogy odaálltam, éreztem, hogy fúj be a hideg februári szél. Nem volt kapaszkodó az ágy felett (a barátnőm is császárral szült), csak az ágy végében egy kötél, amin sokkal rosszabb felhúzni magad. Lámpa csak egy volt a szobában, tehát ha te teszem fel nem bírtál aludni és szerettél volna olvasni, akkor a szobatársad sem igazán bírt a fénytől!
Szóval én semmi olyat nem tapasztaltam, ami miatt sok különbség lenne a két kórház között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!