Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kecskemét vagy Szentes?

Kecskemét vagy Szentes?

Figyelt kérdés
Kedves Anyukák, akik Kecskeméten vagy Szentesen szültetek hogy zajlott a szülés? Leírnátok nekem töviről hegyire? Nagyon kíváncsi vagyok! Fogadott vagy ügyeletes orvos volt?
2013. szept. 10. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:

De furcsa :D

Én Szentesen születtem, elköltöztem Kecskemétre és sokat filóztam én is, hogy hol szüljek :D

2013. szept. 10. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Szentesről, és azon kívül Szendrei doktorról nagyon sok jót hallottam. Mikor még én szültem működött a félegyházi szülészet, nála született a kisfiam ügyeletben. Azóta van Szentesen. Azóta "követem"

Megértem már pár nőgyógyászt, de nála normálisabb lelkiismeretes orvost én még nem láttam.

2013. szept. 10. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Én Kecskeméten szültem, igaz sürgősségi császárral, fogadott dokinál!

Megmondom őszintén, rengeteg rémhírt hallottam előtte a kórházról, de mivel a doki, akihez már terhesség előtt is jártam, ott vállalt szülést, úgy döntöttem,hogy ott szülök!

Nekem kellemes csalódás volt! Nyilván a szülésem, nem úgy alakult, ahogy akartuk, de szerencsére nem lett baj.

Az osztályon a nővérkék nagyon rendesek voltak! Egy panaszom nem lehet rájuk, pedig nem szeretem annyira a magyar egészségügyet! :)

A takarítónővel a mosdóban két óránként biztos összefutottam, a szobában is legalább egy nap kétszer tuti felmostak! Még a kaja is egész jó volt!

Sajnos a babám átkerült egy fertőzés miatt a koraszülöttre, de ha úgy nézzük, még szerencsém is volt, hogy Kecskeméten szültem, mert ugye Szentesen nincs koraszülött osztály, tehát vagy Szegedre vagy Kecskemétre vitték volna a babát!

A koraszülöttes nővérkék már nem voltak annyira kedvesek, de ez meg érthető, mert azért ott vannak nagyon pici, beteg babák is, akik sokkal több odafigyelést igényelnek, a nővérkék meg kevesen vannak!

A szentesi kórházról nem nagyon tudok nyilatkozni, pusztán annyit, hogy rám két hónappal ott szült a barátnőm. Mentem meglátogatni, és hát akkor én nem értettem,hogy miért is annyival jobb Szentes mint Kecskemét. Igaz, két ágyas szobában volt, de pl. a pelenkázót betették a kb. 25 éves, mindenhol eresztős ablak alá. Ahogy odaálltam, éreztem, hogy fúj be a hideg februári szél. Nem volt kapaszkodó az ágy felett (a barátnőm is császárral szült), csak az ágy végében egy kötél, amin sokkal rosszabb felhúzni magad. Lámpa csak egy volt a szobában, tehát ha te teszem fel nem bírtál aludni és szerettél volna olvasni, akkor a szobatársad sem igazán bírt a fénytől!

Szóval én semmi olyat nem tapasztaltam, ami miatt sok különbség lenne a két kórház között!

2013. szept. 10. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Kecskeméten szültem fogadott orvosnál, és fogadott szülésznővel. Indították a 41. héten, az ügyeletes orvos, de ő is nagyon kedves és segítőkész volt. A vajúdást egészen a tolófájásokig végig csináltam, de végül császár lett. Én meg voltam elégedve mindennel. Persze nem a legújabb épület és ez meg is látszik, de tisztán tartották a szobákat, zuhanyzókat, wc-ket. A kaja sem volt rossz, pedig én nagyon válogatós vagyok.
2013. szept. 11. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!