Honnan tudom, hogy nem-e a méhlepény darabjai maradtak bennem?
Figyelt kérdés
15 napja szültem. Azóta is elég erős erős a vérzésem, ami normálisnak mondható 6hétig. Viszont tegnap és ma is a pisiléskor egy kocsonyás anyag távozott belőlem. Anyukám azt mondta, hogy csak alvadt vér és csak tisztulok.2009. nov. 3. 11:41
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mind a két oldalról. El fogok menni hamarosan kontrollra. Bár én sem gondolom, hogy komoly bajom lenne, de jobb félni mint megijedni. Nekem azóta sincs és nem is volt erős vagy görcsös fájdalmam, lázam .... Valamit csak kellene éreznem???... A darabok óta csökken a vérzésem is és jobban is érzem magam. Sőt nagyon megbízható precíz választott dokim volt. Tűzbe tenném érte a kezemet is. De tudom, hogy mindenki hibázhat. Remélem a legjobbakat. Azért köszi mindenkinek.
2009. nov. 6. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!