Ha majd itt az idő, a mensis görcsök rendszerességét, vagy a keméyedésekéét kell figyelni. Vagy ez a 2 együtt jár?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, keméyedik a pocakom de össze vissza, meg hasmenésem van.2008. júl. 2. 16:32
1/2 anonim válasza:
Szeintem semmi köze a mensis görcsökhöz, de a rendszerességét kell figyelni és a görcsök hosszát. Ha itt az ideje észre fogod venni, hogy ez most más...
Szép szülést kívánok
3hós kislány anyukája
2/2 anonim válasza:
Szia!!Ha már tényleg olyan fájásaid lesznek,akkor azok rendszeresen jönnek,és hozzá kőkemény lesz a pocakod.Nekem mindig azt mondta a védőnőm és az orvosom is,hogy akkor már be kell menni a kórházba ha napi 10-nél többször érzem.Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!