Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros szülés után 4 évvel...

Császáros szülés után 4 évvel mennyi az esélye a természetes szülésnek?

Figyelt kérdés

Az elsővel semmi probléma nem volt a terhesség alatt viszont a másodiknál a 35 hétben erősen érzem hogy beilleszkedett a szülő csatornába és nyomja feszíti a méhszáj belső felőli résznél, séta közben, fekve nem mindig csak alkalmanként kakilási ingerem van ha fekvési pózt váltok elmúlik.

3 hét alatt híztam 6 és fél kg-ot az előtt alig alig.

Minden éjjel fáj a szeméremcsontom.

Lehet ez jel arra hogy természetesen is meginduljon a szülés?

2013. szept. 4. 07:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szülhetsz természetesen, viszont ha nem mennek simán a dolgok, fájáserősítőt nem kaphatsz.
2013. szept. 4. 09:32
 2/3 anonim ***** válasza:
:-) Szia! Mintha csak én írtam volna ki a kérdést...Én is 4 éve szültem császárral. Pénteken leszek 36 hetes. Ugyanazokat érzem mint te és nagyon szeretnék most simán szülni! A doki azt mondta 50-50%...én nagyon reménykedem. Nincs fogadott orvosom, így lehet, hogy az ügyeletes nem lesz velem annyira türelmes. Majd kiderül. Szerintem ezek a frontok is bekavarnak nálam. Rengeteg a jóslóm..néha óránként 5-6, aztán leáll. Kicsit aggódom, hogy korábban jón, mert én is érzem, hogy a feje nagyon lennt van már. Néha még a farcsontomat is feszíti. Ha van kedved írd meg, hogy vagy! :-) Addig is kitartás Nektek is! Már nem sok van hátra!
2013. szept. 4. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem az első császárral született, a másodiknál szerettem volna megpróbálni természetes úton, így alaposan körbe jártam a témát.

Először is sok múlik a dokin, hogy hajlandó-e egyáltalán megpróbálni. Sajnos sok nőgyógyász elzárkózik tőle, félnek a komplikációktól.

Aztán az sem mindegy, miért lett császár az első. Ha pl. a baba miatt (nyakra tekeredő köldökzsinór, faros volt, meconiumos magzatvíz stb.), akkor nagyobb eséllyel sikerül a természetes. Ha anyai indok volt, akkor azt mondják nagyobb a valószínűsége, hogy nem sikerül megszülni, de egy profi orvos időben tud dönteni a császár mellett, ha nem megfelelően halad a szülés :o)

Sok sikert, és kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd, de a legfontosabb, hogy mindketten problémamentesen és egészségesen túllegyetek rajta :o)

2013. szept. 5. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!