Málnalevél, homeopátia?
Nekem a 34. héttől tanácsolták, naponta ittam én is, patikában vettem a herbáriás barna papírcsomagolású (nem filteres, hanem kanalazós-adagolós) fajtát.
42. hét végén szültem, igaz császárral (a gerincem miatt alakult így végül), a baba egészséges 4000 gr és 59 cm volt. Gyorsan is regenerálódtam.
Az jutott még eszembe erről, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva más herbária és gyógytea termékekhez és homeopátiás bogyókhoz képest a málnalevélteát nem lehet EP kártyára megvenni (bár nem is olyan drága).
Szerencsés szülést.
Szülésznőm javaslatára én is a 36. héttől ittam a málnalevél teát és szedtem a homeos bogyókat!
Első szülésem volt, 4ó alatt zajlott le. Nagyon féltem tőle , de ahhoz képest pozitív csalódás ért így! Igaz repedtem kívül-belül, de nekem a varrás sem fájt, a gátmetszést észre sem vettem. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!