Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szeretnék eda-t kérni azt...

Ha szeretnék eda-t kérni azt elég szüléskor közölni, vagy előre meg kell beszélni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 06:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Kórháza válogatja. Nálunk például egyáltalán nincs, bár ezt csak szülés után tudtam meg mástól, mert nekem eszembe sem jutott. Van, ahol szólni kell előre, hogy biztosan legyen bent aneszteziológus, de van, ahol elég szülés közben, mert mindig fel vannak rá készülve. Kérdezd meg a kórházban, ahol szülni fogsz!
2008. júl. 2. 07:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk Pécsen nem kellett még kérni sem, mert az orvos annyira lelkes volt, hogy fél órán keresztül rágta a fülem, hogy ez milyen jó. :D
2008. júl. 2. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Tényleg kórháza válogatja. A legbiztosabb, ha előre eldöntöd, hogy szeretnél, vagy legalábbis nyitva hagyod a kiskaput, és akkor a kórházban is úgy tudnak készülni. :)
2008. júl. 2. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk például előre kellett szólni a dokinak + meg kellett fogadni egy anesztest is, mert kérésre csak "maszekban" csinálják...
2008. júl. 2. 12:29
 5/6 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok. A Győri korházba ezt nem tudjátok hogy megy?
2008. júl. 2. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk, Salgótarjánban általában csak annak adják akinek van fogadott orvosa és már a terhesség idején szól, hogy ő szeretne. Én szóltam, bár még csak 4 hónapos vagyok. :) Kíváncsi vagyok mi lesz...
2009. jan. 24. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!