A vajúdás közben történő méhszáj vizsgálatok másban is ilyen mély nyomot hagytak?
A két szülésből egy vizsgálat lesz, amit talán sose felejtek el, ha nem űbereli más.
Kislányommal vajúdtam, és másodszorra vizsgált meg az ügyeletes, aki nem mellesleg egy görög félisten.
Szépen szünetmentes fájásokkal szuszogtam, mikor felfeküdtem a vizsgálóágyra, jött a doki, na akkor megnéz, azzal a lendülettel elmúlt a fájás, és bambultuk egymást vagy 3percig, olyan "szép időnk van", csak kár, hogy könyékig bennem a keze, és fájást vártunk :) persze nem jött.
Semmi ilyenre nem emlékszem. Sőt, abban is biztos vagyok, hogy nem fájás alatt nézték a méhszájam állapotát. Meg amúgy is, nem volt kézzel tágítás, és a dokimnak ráadásul arany keze van :) 3 ujjnyival értem be a kórházba (abban sem vagyok biztos, hogy megvizsgáltak, mielőtt befektettek), akkor még nem volt fájás, utána egyszer néztek meg, kb a burokrepesztésnél, ami 4 ujjnyinál volt, és szerencsére utána sem maceráltak sokat, mindig csak jöttek, és rám néztek és kérdezgettek, hogy mizujs. Nyilván egy olyan anyukánál, akinél nehezebb a tágulás, több vizsgálat van.
Volt pár kellemetlen dolog, az egyik, mikor bekötötték a karomba a tűt, azt pont fájás alatt próbálgatták, és ráadásul elsőre nem is sikerült. A második, hogy közvetlenül a kitolás előtti szakasz baromira fájt, a harmadik, hogy hideg volt a víz, amivel lemostak szülés után-annyi macera után már ezt is soknak éreztem, és néhány tűszúrást is éreztem a varrásból.
Engem tàgìtottak kèzzel 4ujjnyira kitàgùltam de az az utolsò egy ujjnyi nem ment sehogy se ès ezèrt pròbàlta a szülèsznôm a kèzzel tàgìtàst.Mit ne mondjak majd be sz rtam,az alap fàjàsra mèg ràgerjesztett kèzzel.Komoly volt.vègûl csàszàr lett köldökzsinòr problèma miatt.19 óràt vajúdtam ès inkàbb ez az egèsz hagyott bennem mèly nyomot,de jò szìvvel gondolok rà.Izgalmas volt,ès nagyon jò volt a tudat hogy nemsokàra meglàtom/megfogom a lànyomat. :-)
Ez mind 8hete tôrtént :-)
Hű jah... Nem volt vmi jó élmény.
2 műszakváltásba estem bele a 14 órámmal.
Az már alapból nem nagyon tetszett, hogy 2 jóképű doki csinál ilyet, meg a szülésznő, sőt a doktornő is bennem nyúlkál, de iszonyatosan fájt, a végén már nem akartam engedni, hogy csinálják, de muszáj volt. :( A vajúdás is nagyon fájt, de ez... :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!