Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megigyam a bábakoktélt?

Megigyam a bábakoktélt?

Figyelt kérdés
39+2 hetes vagyok ès nem szeretnèm tulhordani.Szülèsnek jele sincs.A terhessèg már tènyleg teher.Mik a tapasztalatok erről a mòdszerről.Tapasztalatokra,vèlemènyekre lennèk kiváncsi.Köszönöm.
2013. aug. 30. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Alkoholmentes bába koktélt ittam. Semmi sem történt:) 41. hétre indítással szültem.
2013. aug. 30. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem is lesz semmi jele, hogy szülni fogsz. Aznap voltam

NST-n autót vezettem, nem is gondoltam, hogy aznap megindul a szülés. Kiírt nap előtt szültem. Idd meg ha gondolod, de ha nem akar még jönni a baba, akkor nem is fog.

2013. aug. 30. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Sztem a 40. betöltött hét előtt ne siettesd. Csak egy pár napot várj még.

Mielőtt megiszod, pakolj össze, rendezd el a dolgaid (hajmosás, szőrtelenítés, stb.), és csak csüccs és pihenj! :)

2013. aug. 30. 12:17
 4/11 Ananke ***** válasza:

Én nem innám meg.De ez csak az én véleményem.Én úgy vagyok vele,majd jön ha akar.Az orvosod úgysem hagyja sokáig túlhordani.Én nagyon szeretnék szülni,de úgy néz ki császár lesz,mert a kis babó nincs befordulva,hanem ücsörög.Olvastam,hogy van házi praktika amit kipróbálhatnék,hogy beforduljon,de úgy vagyok vele,ha neki így jó akkor legyen az ahogy szeretné.

Kitartás,könnyű szülést!

2013. aug. 30. 12:33
 5/11 anonim ***** válasza:
én csak szülésznő/doki javaslatára innám, egyébként nem
2013. aug. 30. 13:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem innám meg,pedig hidd el nekem is teher volt a végén (ikrekkel voltam terhes 39+6 héten császároztak--ketten 5800 grammot nyomtak) de eszembe sem jutott semmi praktika, úgy voltam vele, míg ők bent jól érzik magukat, ám legyen
2013. aug. 30. 14:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!Ugy döntöttem várok mèg pár napot.

:) Tènyleg nem siettetem.

2013. aug. 30. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Èn homeopàtiàs bàbakoktèlt ittam.Reggel megittam este elfolyt a vizem.:-)
2013. aug. 31. 20:51
 9/11 A kérdező kommentje:
8-az az milyen?Leirnád nekem!!
2013. aug. 31. 22:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha beìrod a googleba hogy homeopàliàs bàbakoktèl kidobja!
2013. szept. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!