Gorgo 20 kérdése:
Megigyam vagy kiöntsem?
Figyelt kérdés
Tegnap estéröl marad meg egy üveg pezsgő nyitott állapotban a szobámba, se betömve se hűtve nem volt kb 20 orát állhatott...2013. aug. 2. 23:31
1/8 anonim válasza:
Csapd be a hűtőbe, aztán már ihatod is, semmi baja sincs.
2/8 anonim válasza:
Bajod aligha lesz tőle, más kérdés, hogy így már nem éppen fog megfelelni a nevének.
3/8 anonim válasza:
Meg nem romlott, de bubi nélkül nem az igazi.
Ha behűtöd simán megihatod.
4/8 anonim válasza:
én valami sültbe tenném,olyanba, amihez kell egy kis pia... a kajából nem fogod hiányolni a szénsavat(főzés közben az alkohollal együtt az úgyis távozik), viszont az íze belekerül...és ha sültbe teszed, akkor hideg se kell legyen,de mindenképp sütés előtt vagy közben locsold rá...
5/8 anonim válasza:
Tekintve, hogy hemzsegnek a bogarak a szobámban, én most nem hiszem, hogy meginnám. Biztosan úszkálna benne néhány, alkoholban tartósítva...
6/8 anonim válasza:
Nehogy már kiöntsed, ha jó íze van idd meg nyugodtan.
7/8 anonim válasza:
Önts hozzá egy kis jéghideg szódát, visszaadja a kiszállt szénsavat. jó hidegen, mint egy fröccs el megy az még.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat végül lehűtöttem és lehúztam egy húzásra, nemszaroztam :D
2013. aug. 5. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!