Mit tudtok Dr. Szilvási Ferenc szülész-nőgyógyászról? (Db. Kenézy Kórház) Milyen orvos, mennyibe kerül nála a szülés, előre megmondja a tarifát stb? Köszönöm.36 hetes kismama
Én az OTI-ba jártam végig, úgyhogy a Kenézyben nem nagyon ismertem meg a dokikat. Az elmúlt 2-3 hétben láttam néhányat pár percre, amíg behívtak a terhességi ambulanciára, hogy kiértékeljék az NST-t, de az meg elég kevés idő volt, hogy nagyon ki tudjam elemezni őket. :) Volt egyszer, hogy szerintem fél percet nem voltam bent, de meg is van a véleményem arról a dokiról.. Teljesen futószalagon megy ott minden, az OTI-ban szerintem sokkal emberségesebbek.
Köszi amúgy, remélem én is, hogy könnyen fog menni a szülés. Első baba, úgyhogy izgulok. Ja igen, Zalán doki szept. 12-17 között nem lesz Db-ben, én meg 23-ra vagyok kiírva, szóval kívánj sok sikert, hogy a babánk ne akkor akarjon a világra jönni, különben máshoz kerülök, azt meg nem szeretném, mert annyira nagyon szimpi volt Korláth Zalán. Hát hiába, mindig van min stresszelni...
Persze,sok sikert,és nagyon pozitív élményeket kívánok neked a szülés alatt,és utána is persze:)
beszéld meg a babáddal is a dolgokat,hogy tudja mikor kell érkeznie:)
Egy nagyon jó szaktudású, kedves orvos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden felmerülő kérdésedre kimerítő választ ad, nem sürget, amíg nála vagy csak rád figyel.
2 évé szültem nála a kisfiamat, azóta csak hozzá járok a magánrendelésére vagy a kórházba. Nem mondta meg hogy mennyibe kerül nála a szülés, mi 50 ezret adtunk (császár volt).
Volt egy vetélésem is ahol nem esett egyből a műtétnek, hanem megvárta a reggeli ultrahangot, és majd csak utána műtött.
Mind emberileg, mind szakmailag csakis jókat tudok elmondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!