Mikortól tud az orvos burkot repeszteni?

Szia.
Én 2 ujjnyicskára voltam kitágulva,1 ujjnyival kerültem fel szülőszobára.De szerintem hamarabb is burkot repesztettek volna,ha észre veszi az orvos,hogy nem folyt el az összes vizem,mert én úgy kerültem fel a szülőszobára,hogy elfolyt a vizem..csak nem az összes.fél11-kor megvizsgált egy doki,de ő nem mondta,hogy összeforrt a burok és nem folyt el az összes víz.Nem is voltak igazi erős fájások.Majd délben jött egy másik doki,akkor voltam már 2 ujjnyicska,és ő mondta,hogy burkot kell repeszteni.14:50-kor fel is sírt a kisfiam.

Fiamnál nagyon nem tágultam, inkább záródtam:( amikor kínkeservesen burkot repesztett a doki.
Csajosomat meg a burok tartotta bent, mert már nem volt méhszáj, teljesen eltűnt, senki nem piszkált burokrepesztéssel előtte, nem volt indokolt, repesztés után azonnal jöttek a tolók(pontosabban a doki vezénylése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!