Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikortól tud az orvos burkot...

Mikortól tud az orvos burkot repeszteni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hány ujjnyira kell kitágulni hozzá?

2013. aug. 27. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 2 ujjnyi voltam, mikor burkot repesztettek.
2013. aug. 27. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindkét gyereknél 2 ujjnyira voltam tágulva amikor repesztettek.
2013. aug. 27. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Már nem emlékszem, de kb 2 v 3 ujjnyira voltam nyitva,mikor megrepesztette.na utána szépn beindultak a kemény fájások, de 3 óra alatt meg lett a kis gyöngyszemem!
2013. aug. 27. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 2 ujjnyicskára voltam kitágulva,1 ujjnyival kerültem fel szülőszobára.De szerintem hamarabb is burkot repesztettek volna,ha észre veszi az orvos,hogy nem folyt el az összes vizem,mert én úgy kerültem fel a szülőszobára,hogy elfolyt a vizem..csak nem az összes.fél11-kor megvizsgált egy doki,de ő nem mondta,hogy összeforrt a burok és nem folyt el az összes víz.Nem is voltak igazi erős fájások.Majd délben jött egy másik doki,akkor voltam már 2 ujjnyicska,és ő mondta,hogy burkot kell repeszteni.14:50-kor fel is sírt a kisfiam.

2013. aug. 27. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Fiamnál nagyon nem tágultam, inkább záródtam:( amikor kínkeservesen burkot repesztett a doki.

Csajosomat meg a burok tartotta bent, mert már nem volt méhszáj, teljesen eltűnt, senki nem piszkált burokrepesztéssel előtte, nem volt indokolt, repesztés után azonnal jöttek a tolók(pontosabban a doki vezénylése)

2013. aug. 27. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!