Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közvetlenül a szülés előtt,...

Közvetlenül a szülés előtt, vagy mondjuk úgy, közvetlenül a tolófájások előtt milyen gyakoriak a fájások?

Figyelt kérdés
Nekem valaki azt mondta, hogy 10 perc alatt 3 fájás a leggyakoribb, aztán már a tolófájások jönnek. Igaz ez?
2009. okt. 31. 06:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tíz perc alatt három fájás?????????? Nem egy perc alatt három??? Négyszer szültem. A tolófájások előtt olyan gyorsan jönnek a fájások, hogy szinte nincs is szünet köztük. Olyankor már teljesen egybemosódik az egész. De nem ijesztgetni akarlak. Bár ez is biztos egyénenként változó, csak én nehezen tudom elképzelni, hogy három perces fájások után tolófájások jöjjenek.
2009. okt. 31. 06:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak :-)) 3x szültem, de az előző válaszolónak van igaza! Akkor már csak egy nagy fájás az egész! Szinte egyfolytában szünet nélkül! De nem vagyunk egyformák!
2009. okt. 31. 06:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
háromperces fájásaim nekem a tolók előtt kb 4 órával voltak :D közvetlenül a tolók előtt nekem kb egy óra hosszáig egybefolyó folyamatos fájásaim voltak, nem is nagyon volt szünet köztük
2009. okt. 31. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ezt meg is beszéltük.:-D
2009. okt. 31. 07:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Erre először egy szó jutott eszembe : NAGYON :)

de viccet félretéve, szerintem egy nagy egybefüggő fájás olyankor már az ember lánya.

De szerencsére ez rövid ideig tart és mikor már lehet nyomni, az már ahhoz képest megkönnyebbülés.

2009. okt. 31. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az előttem szólókhoz csatlakoom én is.

4 gyermeket szültem én is, természetes úton, fájdalomcsillapítás egyiknél sem kaptam/kértem.

Viszont a tolófájások előtti fájások tényleg egy egybefüggő láncot alkotva jöttek, 2 perces fájások között kb.20 mp. szünettel.Épp egy szusszanatnyi idő, és jön a másik.

Mégis csodálatos érzés, nemhiába 3x is újráztam.

Nyugodj meg, hamar elfelejti az ember lánya, ha már a kezében van a babó!

Könnyű szülést neked, és ne félj!

Üdv.

2009. nov. 1. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!