Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vigyem magammal a 6 hetes...

Vigyem magammal a 6 hetes kontrollra a babámat? Nem tudok dönteni!

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy mi legyen, hagyjam-e itthon a férjemmel a kisbabámat, vagy jöjjenek el ők is velem?

Egyrészt gyakorlati szempontból nem tudok dönteni (szoptatok, és néha másfél óránként kell etetnem ha úgy alakul),másrészt nem tudom illik-e megmutatni a gyerkőcöt, vagy a dokit totál nem érdekli. Nálatok hogy volt?

Köszi előre is !:)

2013. aug. 25. 12:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én vittem mindig. Egyrészt a dokim is szereti megnézni, mi lett a picikből :D másrészt, ha 1 óránál tudom, h tovább tart (utazás, vizsgálat, várakozás, csúszás), semmilyen körülmények között nem hagyom másra. Babakocsiban elfeküszget, ha kell, megszoptatom, de a saját és az ő biztonságérzete sem csorbul. Ezért tuti nem orrol meg rád egy doki sem, ne aggódj :)
2013. aug. 25. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:

6 hetes kontrollon nekem egy percet sem kellett várni. magánorvosnál voltam én is, mindkét terhességemnél, azt mondta a 6 hetesen nem kell várnmi. mentem időpontra, ha éppen voltak bent azt megvártam és már mondta is az aszisztens hogy menjek befelé :)

én elvinném a helyedben a babát :)

2013. aug. 25. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Én vittem a lányom is, és az ikreket is. A dokim szereti látni, nem vittem be magammal a rendelőbe, apa kint volt vele, de kijött és kézbe is vette. Az ikrekhez is kijött. Ha találkozunk az utcán köszön és megkérdezi hogy vagyunk, hogy vannak a gyerekek, ha ott vannak megsímogatja őket. Jó az arcmemóriája, rengetegen járnak hozzá, nagyon jó ember.
2013. aug. 25. 14:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Én nem vinném.

Lefejt tejjel jól elvan a gyerek pár óra hosszat.

A doki látott már kismillió babát és az illendőség kedvéért nem fogom becipelni oda ahol csak útban lenne.

2013. aug. 25. 21:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Én elvittem. Apa dolgozott, ezért a barátnőmre kötöttük fel, addig kint sétáltak. A doki kijött a rendelőből, hogy megnézze. :D

Magándoki volt, nem kellett sokat várni. Azért meg nem fejtem volna, hogy otthon hagyhassam, főleg, hogy életemben nem fejtem és nem is látott még cumisüveget. Végig aludta az egészet egyébként.

2013. aug. 25. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem estére volt időpontom a 6 hetes kontrollra.letettem egy órával hamarabb aludni és apa itthon maradt vele.fel sem merült bennem hogy vigyem.
2013. aug. 25. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Én férjestül, babástul mentem. Időpontom volt, de a dokinak bármikor közbejöhet egy szülés. A vizsgálat alatt kint vártak a váróban.
2013. aug. 25. 23:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Én vittem. Babát is,apát is. Mindig jól eldumáltak. S az asszisztens is jót babázott addig a kicsikkel. Mi mondjuk messze lakunk a dokitól.Csak az utazás 1 óra oda vissza.. Örült az asszisztens is nekünk. Hisz ő nem látta amikor született,de mégis majdnem egy évig hozzájuk jártam ugye terhesgondozásra.. Egyébként én is annál a dokinál születtem,szóval ismer..
2013. aug. 26. 08:58
 19/19 A kérdező kommentje:

Gondolom már nem nagyon olvassa senki ezt a kérdést, de azért megírom:

végül nem vittem magammal a bébit, egyedül mentem. Amikor meglátott a doki a váróban, ez volt az első kérdése: "És a gyerkőc hol van, nem hozta el??"

Szóval erről ennyit, rosszul kalkuláltam. Na mindegy :D:D

2013. szept. 22. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!