Vigyem magammal a 6 hetes kontrollra a babámat? Nem tudok dönteni!
Nem tudom eldönteni, hogy mi legyen, hagyjam-e itthon a férjemmel a kisbabámat, vagy jöjjenek el ők is velem?
Egyrészt gyakorlati szempontból nem tudok dönteni (szoptatok, és néha másfél óránként kell etetnem ha úgy alakul),másrészt nem tudom illik-e megmutatni a gyerkőcöt, vagy a dokit totál nem érdekli. Nálatok hogy volt?
Köszi előre is !:)
Attól függ, hogy mennyire van messze a rendelő, időpontra mész, vagy az működik-e, vagy esetleg órákat kell várni egy betegekkel teli "koszos" sztk-ban...
Én nem vittem, bár szoptattam..
El is viheted, és megvárhatnak a kocsiban, ha nem a legideálisabb a rendelő. Igényes magánrendelőbe, időpontra, ha messzebb van el is viheted. Ilyenkor a dokik illendőségből megnézik a babát, de nem hinném, hogy annyira meghatja őket egy baba a háromszázból egy évben. :)
Ahogy nektek praktikusabb, jobb.
Illeni nem illik megmutatni, de meg lehet. :)
Köszi az eddigi válaszokat! Szép tiszta magánrendelőbe megyek, egy fél órára van tőlünk, szóval tokkal-vonóval ideális esetben egy másfél órát leszek távol..
igazából az is bennem van, hogy kicsit féltem a bébit itthon hagyni apával, sosem voltak még kettesben egyedül.:)
Igen, erre én is gondoltam, hogy valószínűleg látott már ezer babát a munkája során, neki a miénk is csak egy a sok közül, illendőségből biztos megdícsérné, hogy decuki blabla, de amúgy nem érdekli. (csak hallottam már olyat, aki szinte elvárta, hogy megmutassák neki a babát valamelyik szülés utáni vizsgálaton..)
Na midnegy, akkor valószínűleg itthonhagyom őket, csak tudnak vigyázni egymásra pár óra erejéig :)
Sok dologban még ügyesebb is, mint én :D
Igazából a varratszedésemkor is itthon hagytam őket (igaz akkor egy nagymama is volt itt), de az 1 órás távollét alatt felhívtam őket vagy tízszer, hogy minden rendben van-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!