Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vigyem magammal a 6 hetes...

Vigyem magammal a 6 hetes kontrollra a babámat? Nem tudok dönteni!

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy mi legyen, hagyjam-e itthon a férjemmel a kisbabámat, vagy jöjjenek el ők is velem?

Egyrészt gyakorlati szempontból nem tudok dönteni (szoptatok, és néha másfél óránként kell etetnem ha úgy alakul),másrészt nem tudom illik-e megmutatni a gyerkőcöt, vagy a dokit totál nem érdekli. Nálatok hogy volt?

Köszi előre is !:)

2013. aug. 25. 12:55
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy magánorvosom van és időpontra megyek, ám nem egyszer előfordult már, hogy csúszás miatt 1-1,5 órát is várni kellett..
2013. aug. 25. 12:56
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha időpontra mész, nem biztos, hogy annyi ideig tart. Szerintem a doki nem kíváncsi rá, pasik általában nem gügyögnek annyit, főleg egy idegen babának. Én nem vinném és nem is vittem. Rájuk fér, hogy kettesben legyenek. Fejj addigra egy evésnyi tejcsit, ha gáz van, oda tudja apa is adni :)
2013. aug. 25. 12:58
 3/19 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire van messze a rendelő, időpontra mész, vagy az működik-e, vagy esetleg órákat kell várni egy betegekkel teli "koszos" sztk-ban...

Én nem vittem, bár szoptattam..

El is viheted, és megvárhatnak a kocsiban, ha nem a legideálisabb a rendelő. Igényes magánrendelőbe, időpontra, ha messzebb van el is viheted. Ilyenkor a dokik illendőségből megnézik a babát, de nem hinném, hogy annyira meghatja őket egy baba a háromszázból egy évben. :)

Ahogy nektek praktikusabb, jobb.

Illeni nem illik megmutatni, de meg lehet. :)

2013. aug. 25. 12:59
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! Szép tiszta magánrendelőbe megyek, egy fél órára van tőlünk, szóval tokkal-vonóval ideális esetben egy másfél órát leszek távol..

igazából az is bennem van, hogy kicsit féltem a bébit itthon hagyni apával, sosem voltak még kettesben egyedül.:)

2013. aug. 25. 13:01
 5/19 anonim ***** válasza:
Én nem vittem. Őszintén szólva fel sem merült bennem, hogy vigyem.
2013. aug. 25. 13:04
 6/19 anonim ***** válasza:
A lányomat vittük,mert nagyon sírós baba volt,tehát nem bírt volna ki annyi időt nélkülem.Pedig magándokihz,időpontra mentem.A fiamat,már nem vittem csk elkísértek addig apuci sétálgatott velük a közeli parkban.
2013. aug. 25. 13:04
 7/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én is igényes magánrendelőbe jártam,gyakran szoptattam és vittem magammal a babát (férjemnek sajnos dolgoznia kellett).A doki kijött a vizsgálat előtt és után is,hogy megnézze a babát,és még az asszisztense is odaült hozzánk,hogy kicsit babázzon.(Amíg engem vizsgáltak,unokatestvérem vigyázott a bébire).Nem tudom,hogy udvariasságból-e,de tényleg úgy tűntek,mint akik kíváncsiak rá:)
2013. aug. 25. 13:05
 8/19 A kérdező kommentje:

Igen, erre én is gondoltam, hogy valószínűleg látott már ezer babát a munkája során, neki a miénk is csak egy a sok közül, illendőségből biztos megdícsérné, hogy decuki blabla, de amúgy nem érdekli. (csak hallottam már olyat, aki szinte elvárta, hogy megmutassák neki a babát valamelyik szülés utáni vizsgálaton..)

Na midnegy, akkor valószínűleg itthonhagyom őket, csak tudnak vigyázni egymásra pár óra erejéig :)

2013. aug. 25. 13:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Ahogy nektek jobb, és jobb, ha elkezded már most edzeni magad, hogy néha nélküle vagy. :) Főleg, ha Apuka is ügyes, lelkes, és el tudja látni. :)
2013. aug. 25. 13:12
 10/19 A kérdező kommentje:

Sok dologban még ügyesebb is, mint én :D

Igazából a varratszedésemkor is itthon hagytam őket (igaz akkor egy nagymama is volt itt), de az 1 órás távollét alatt felhívtam őket vagy tízszer, hogy minden rendben van-e..

2013. aug. 25. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!