Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Barnás folyásom van 40 hetes...

Barnás folyásom van 40 hetes 1 napos terhes vagyok! Ez bajt jelent? Vagy csak a szülés közeleg?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 08:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szia!Remélem hogy én is nem soká mehetek de a fájások nem akarnak rendszereződni.
2009. okt. 30. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Majd rendszereződnek ne aggódj! Ebből tényleg szülés lesz, lehet még ma:) Én 3 hete szültem, elég friss még az élmény, nálam is így kezdődött. Hajnal 3-kor ébredtem egy fájásra, azt hittem csak josló, de mindig követte egy újabb. Volt hogy 25 percre, volt hogy 35 vagy 40 percre. Egész nap elvoltam így, nem voltak olyan erős fájások. Este 9 fele kezdett erősödni, 10-kor, már nagyon erős fájás jött, majd 10 perc múlva mégegy. 11-re értünk be a kórházba, 1-kor burkot repesztettek, 2:25-kor megszületett a kisfiam:)

Könnyű szülést kívánok!!!

2009. okt. 30. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:

10:08-as válaszoló vok.

Hát szívből szurkolok neked hogy fogasd már végre a kezedbe a kiscsöppséget!!!!Jajjj de jóóóóóóó neked!!!!!!

Irigykedek,de csak jó értelemben!!!

Nagyon gyors és könnyű szülést és utána pedig jó egészséget kívánok nektek.És írj majd ha lesz valami.

38 hetes km.

2009. okt. 30. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Hajrá:))Én is szorítok neked,gyors és könnyű szülés legyen:)Pozitív gondolkodás és szugeráld ki a manót:)

Bárcsak már én is ott tartanék:DD

Ada és Abigél

2009. okt. 30. 18:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Na mi újság hogy vagy?Történt már valami?
2009. okt. 31. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!