Barnás folyásom van 40 hetes 1 napos terhes vagyok! Ez bajt jelent? Vagy csak a szülés közeleg?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 08:21
1/15 anonim válasza:
nekem a nyákdugó távozása járt barna folyással.
2/15 anonim válasza:
Nekem is.
Aztán mentünk szülni.
Juhéé, ebből baba lesz :) Könnyű szülést kívánok :)
40+1+ hetesen már bármi van, közeleg a szülés :)
3/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszi szépen!Remélem tényleg a baba!Ma fél 12kor megyek orvoshoz.Remélem már mondja hogy itt az idő.
2009. okt. 30. 09:16
4/15 anonim válasza:
Szia!
De jó neked!!! :-))))Igaz én nemtudok választ adni a kérdésedre,de nagyon drukkolok neked.Én 38 hetes vagyok és nagyon várom már hogy legalább annyit történjen mint veled.Megírod majd hogy mit mondott az orvos?
5/15 A kérdező kommentje:
Szia!Igen ha haza enged még(remélem nem enged) akkor megírom.:-)Remélem neked is lassan beindul.
2009. okt. 30. 10:15
6/15 A kérdező kommentje:
Most jöttem a dokitól annyit mondott hogy nyílik a méhszáj és a ha rendszereződnek a fájások akkor menjek vissza még nem rendszeresek de már elég erősek!
2009. okt. 30. 14:03
7/15 anonim válasza:
Drukkolok neked h még ma a karodban tarthasd a babód! Remélem majd megírod h h alakulsz! könnyű és mihamarabbi szülést! Drukk
8/15 anonim válasza:
Hajrá-hajrá!!!!! Szép szülést Nektek!!
9/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi szépen!Írok ha lesz valami.
2009. okt. 30. 15:33
10/15 anonim válasza:
Szia! Nálam 40+2hetesen kezdődött így a szülés, tágulási vérzéssel, aztán 8 órával később már a kezemben volt a kisfiam. Kívánok olyan könnyű szülést, mint amilyen az enyém volt, 50 percet töltöttem a szülőszobán! :)
4hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!