Szolnokiak 2 nőgyógyász között vacillálok Tóth Zoli és Dinya ki mit tud milyen orvosok mennyire figyelnek oda pácienseire stb illetve ki mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 12:03
1/3 anonim válasza:
Én Tóth Zoltánhoz járok. 12, 20 hetes UH 10.000 ft (4D), egyébként 6.000 ft egy alkalom rövid UH-gal együtt (4D-ben is rápislant). Igazi humorbomba, ha nem bírod a sok vicceskedést, ne menj hozzá, bár nekem pont emiatt szimpatikus. Igazából többet nem tudok róla mondani, gondom még nem volt, előtte nem ismertem, úgyhogy majd elválik. Jövőhéten csináltatjuk a dvd-s 4D-s UH-t, az 16.000 ft lesz asszem, ha jól emlékszek.
26+1 hkm
2/3 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy a szülésre nincs előre megszabott fix ára.
3/3 anonim válasza:
Mindkettő jó és kb ugyanaz a kategória. Annyi, hogy Tóth Zoli valóban humorral oldja a feszültséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!